Снимка: БТА
fallback

Над 200 членове и симпатизанти на ВМРО участваха на пореден протест с обърнати знамена. Шествието им под надслов “На бунт” срещу монопола на прехода тръгна от Съдебната палата и стигна до сградата на ЦИК. Обърнатият флаг означава сигнал за бедствие и е международно приет начин за искане на помощ. Обикновено се ползва и по време на война.  

Oще по темата

В ЦИК лидерът на войводите Красимир Каракачанов внесе 25 000 подписа за регистрацията на партията в изборите и заяви, че няколко граждански сдружения са поискали именно войводите да бъдат техен мандатоносител. ВМРО настоява всяка една партия или сдружение, които са се регистрирали за участие в изборите, да имат свои представители в секционните избирателни комисии.

Пред БНТ по-рано днес Каракачанов заяви, че заканите на кабинета да се справи с монополите в енергетиката са само на думи, но не на дела. Лидерът на ВМРО поиска от служебния премиер Марин Райков да предприеме конкретни действия спрямо Комисията за защита на конкуренцията, а не само да ги критикува.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 11 години

таа Макeдонска Пaртия да си ходи в Македония , имаме си достатъчно Пaртии

80

Анонимен

преди 11 години

ха ха ха ха ха ха ха ха ха х а ахаххахахахахахаха

79

до 91реалист съм

преди 11 години

карай по -лекичко ,че има и други помнещи.....в църква беше забранено да се влиза.Също за излизане зад граница 3-6 месечни проверки ......Имаше непонятна уравниловка в заплащането /особено на интелектуалния труд/Но и да сатанизира не е редно ,защото имаше работа за всеки и твърди достъпни цени.Нямаше организирана престъпност.Нямаше наркомании.

fallback