Снимка: МТСП
fallback

От днес нов зам.-министър ще отговаря за програмата за развитие на човешките ресурси, съобщиха от Министерството на труда и социалната политика (МТСП).

Ваня Стойнева има богат професионален опит в сферата на управлението на европейските средства и европроектите. Тя идва от дирекция „Национален фонд” в Министерство на финансите - сертифициращият орган по оперативните програми, финансирани от структурните фондове и Кохезионния фонд  на Европейския съюз.

Преди това Стойнева е заемала експертни и ръководни позиции в дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност” в МИЕТ - управляващ орган на оперативна програма “ Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г” и изпълнителна агенция по програма ФАР.

Била е също началник сектор „Мониторинг“ в дирекция “Предприсъединителни програми и проекти” на Министерството на икономиката – звено за изпълнение на проекти и изпълнителна агенция по програма ФАР.
Новият зам.-министър има и опит като координатор на проект “Инициативи на пазара на труда” в Министерството на труда и социалната политика.

Практическият й опит е свързан с изграждането и управлението на системи за мониторинг и докладване по схеми за безвъзмездна помощ, включително разработване на методологии за оценка на риска. Тя е специалист също по разработването на критерии за оценка на проектни предложения по схеми за безвъзмездна помощ, има опит и като оценител.
 

Още новини от икономика и политика четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Дани

преди 11 години

Толкова некомпетентни коментари накуп не бях чела!Не познавате човека, за да давате толкова неуместни коментари!Напротив, изключително умна и доказала се професионалистка в сферите, които работи, не случайно е избрана на този пост.За справка може да проверите дипломите й, в университета както и владеенето на езици й е още от гимназията за преподаване на чужди езици "Захарий Стоянов" гр.Сливен, на което сме възпитаници!Само може да се гордеем с нея!

7

Анонимен

преди 11 години

На пръв поглед - вчерашна пикла. А с такъв "богат опит"!

6

Анонимен

преди 11 години

До страшния_съд МИ ЧЕ ТО И СЕГА ИМА АГЕНТИ--НА ДАНС,ЦРУ,МОСАТ....И ОЩЕ РЕД СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ...ИМА ДЪРЖАВА ИМА АГЕНТИ,ИМА РАЗУЗНАВАНЕ ИМА И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ..ВСИЧКИ СИ ИМАТ АГЕНТНИ...Я СТИГА С ПРОСТОТИИ.....

fallback