Йордан Йовчев. Снимка: архив, БулФото
fallback

Легендарният гимнастик Йордан Йовчев ще бъде заместник на новия спортен министър Петър Стойчев.

Това се очаква да бъде голямата бомба, която ще хвърли световният шампион по плувен маратон при представянето на екипа си днес, пише "Стандарт".

Oще по темата
Данчо също е бил канен за шеф на спорта, но го е спряло двойното му гражданство.

Стойчев ще съобщи и основните си приоритети в работата и дали ще прави чистка във ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Гюро Михайлов

преди 11 години

Народът решава кой да е на власт. Подоги като Костов и Яне няма да ги има в следващия парламентТочно през тройната коалиция икономиката беше най-добре за целия преход досега.Вървеше само нагоре!!.Наляха се пари в държавата и малкия и средния бизнес започна силно да се развива ! ФАКТ Дойде БУДА-замразяване на доходите-500 000 безработни-раздаване на стотици милиони бонуси за "добре свършена работа"-плячкосване на Здр. Каса и РезервътКойто казва,че преди 4 г. е било по-зле е ***.

57

Анонимен

преди 11 години

Алооо,служебния!Ми дай едно министерство на Илианка бе!Как коя?Раева бе!На тъпанара Сираков жена му бе!Тя е велика бе!На всяка манджа мерудия!Където и да се обърнеш-Илианка е там!И без това куцо,тъпо и сакатостават министри,заместници и т.н.!Та дайте и власт!Срамота е!

56

Гюро Михайлов

преди 11 години

Борисов раздаде всички предвидени пари, но на практика България е усвоила под 30% от тях. И няма шанс да напредне, защото програмите свършват. Всичко са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛИЗА ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ПО- КОНКРЕТНА. Единственото спасение: ПАК ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА, защото ако не успеят ще отговарят за всичко включително и за парите на европейците, които харчат за себе си. България е осъдена заради Борисов,всеки ден плаща огромни суми глоба на ЕС. Това е голата истина за евроуспехите им.

fallback