58

Гюро Михайлов

преди 11 години

Народът решава кой да е на власт. Подоги като Костов и Яне няма да ги има в следващия парламентТочно през тройната коалиция икономиката беше най-добре за целия преход досега.Вървеше само нагоре!!.Наляха се пари в държавата и малкия и средния бизнес започна силно да се развива ! ФАКТ Дойде БУДА-замразяване на доходите-500 000 безработни-раздаване на стотици милиони бонуси за "добре свършена работа"-плячкосване на Здр. Каса и РезервътКойто казва,че преди 4 г. е било по-зле е ***.

57

Анонимен

преди 11 години

Алооо,служебния!Ми дай едно министерство на Илианка бе!Как коя?Раева бе!На тъпанара Сираков жена му бе!Тя е велика бе!На всяка манджа мерудия!Където и да се обърнеш-Илианка е там!И без това куцо,тъпо и сакатостават министри,заместници и т.н.!Та дайте и власт!Срамота е!

56

Гюро Михайлов

преди 11 години

Борисов раздаде всички предвидени пари, но на практика България е усвоила под 30% от тях. И няма шанс да напредне, защото програмите свършват. Всичко са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛИЗА ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ПО- КОНКРЕТНА. Единственото спасение: ПАК ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА, защото ако не успеят ще отговарят за всичко включително и за парите на европейците, които харчат за себе си. България е осъдена заради Борисов,всеки ден плаща огромни суми глоба на ЕС. Това е голата истина за евроуспехите им.

55

Гюро Михайлов

преди 11 години

Райков заяви, че загрижеността, изразена от Станишев, ще бъде чута и внимателно анализирана. Ааааа, не се прАви- Тиквата каза да не ги слушаш. Не ни замазвай очите. Досъсипвай, каквото е останало, че сами си вкарахте розата в гащите. А, нали знаеш- розата цъфти през май, това ще е на гербера край!!!

54

? !

преди 11 години

Ниските хора (особено мъже) са с трайно изявени комплекси - доказано е питайте някой лекар. Освен това изборът на Йовчев е неморален, та той продължава да рекламира и е лице на застрахователна компания Виктория !!

53

!

преди 11 години

Аз мисля, че Йовчев трудно може да се управлява и да е послушен и ще берат ядове тия дето мислят да го използват като кукла на конци. Жалко че не е в редовен мандат да има време да се наложи, ама явно е помислено за всичко.......

52

Radiacionen tip

преди 11 години

В член 65 от Конституцията на Република България е записано, че за "народен представител може да бъде избиран български гражданин, който няма друго гражданство".Райков, ми ти си незаконен. Бойко- тотално сдуха гарнитурата. Да подкрепяш ГЕРБ- значи си от бостана!

51

ха-ха

преди 11 години

Какъв мъж, какъв боец! Да му се ненадяваш на слабоумието.Боже, Боже! Колко излишна суета има на този /български/ свят.....

50

????

преди 11 години

Каква точно работа ще върши това министерство за два месеца,пък и не само това министерство,можеха да се спестят малко средства.

49

Анонимен

преди 11 години

Моите уважения към изтъкнатите ни спортисти, но първо това министерство изобщо е излишно. Второ, едно е да си изявен спортист, съвсем друго е да управляваш цяло министерство. Мениджъри трябват. Жал ми е за двамата. Ще ги сдъвчат и ще ги изплюят.

48

Ана

преди 11 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА ТЯХ В МИНАЛО ВРЕМЕ КАТО ДОБРИ СПОРТИСТИ, НА ТУК НЕ ИМ Е МЯСТОТО. нЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ ЗАХВАЩАТ С ПОЛИТИКАТА, НЕ РАЗБИРАТ ЛИ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ УПОТРЕБЕНИ, ЗАХВЪРЛЕНИ, ЗАБРАВЕНИ И ОМЕРСЕНИ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ!!! и ПИТАМ-КОМУ Е НУЖНО ТАКОВА МИНИСТЕРСТВО??? а БЕ ХОРА, КРИЗА Е, ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЪРЗО И РАДИКАЛНО....ЕХ, ЖАЛКО ЗА ГОЛЕМИТЕ СПОРТИСТИ, МАЙ И ТЕ СА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ...

47

AlexTheEvill

преди 11 години

Както каза някой по-долу едно е да караш ТИР, друго е да въртиш транспортна фирма. Моите уважения към спортните им постижения, но те дълги години са живяли и тренирали в чужбина, нито са запознати с конкретните проблеми на федерациите, нито имат правомощия да променят нещо. Де факто министерството ще го командват чиновниците, а тия двамцата герои ще ги показват по приеми и да се усмихват по телевизията.

46

Гошо

преди 11 години

Стига сте дрънкали глупости по адрес на един истински българин, като Данчо Йовчев. Вие освен да плюете, за никакъв х*й не ставате явно.

45

Анонимен

преди 11 години

Извинете това министерсво не трябва ли да се закрие, че малко криза е все пак, а и да не беше криза все не виждам смисъл от него?!

44

ANONIMEN

преди 11 години

MOITE UVAJENIA KAM YOVCEV, KATO SPORTIST,NO NE I ZA ZAM MINISTAR.KAKVO RAZBIRA OT POLITIKA,DO KADE DOSTIGNAHME,GERB PAK SAS SVOI HORA.

43

Анонимен

преди 11 години

Сега на Илияна ще и се пукнат циците от злоба,че не е тя министър а, са избрали Петър Стойчев. Веднага почна да плюе по новия министър. Как я гласат тази за този пост не е истина ГЕРБЕРСКА МУ РАБОТА.

42

Анонимен

преди 11 години

ДОБЪР ИЗБОР.БОРБЕНИ И УПОРИТИ ХОРА КАТО ДАНЧО ЙОВЧЕВ НИ ТРЯБВАТ.

41

кой лъжеш Боцко

преди 11 години

Боцко си мисли,че като се скрие зад Стойчев и Йовчев хората пак ще го изберат.Хората са я сърбали тази попара. Когато гласуваха на НДСВ те гласуваха за спомените от Борис бащата на това мадридско *** Симеончо.После използваха Пламен Константинов волейболиста хората го обичаха,защото е дал много на спорта ,но какво стана с НДСВ сащото каквото ще стане и с Герб едно голямо НИЩО.

40

Даола

преди 11 години

Следващият парламент трябва да приеме закон за ройката на зам.министрите - двама и толкова ! Нали има началици на отдели - те за какво слвужат ?Това - за всички министерства.

39

Анонимен

преди 11 години

до 47само извънземен може да напише такава глупост. Данчо е защитавал герба и знамето на България, ама ти от къде да знаеш