fallback

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 11 години

Тия ще ги призная,ако: 1 подготвят условия и дадат реален шанс за развитие на бизнеса,но без спекулации,криене на данъци,реални обороти и други селски хитрини! 2 Предприемат мерки за плащане на здравни осигуровки от всички подлежащи на такива! Ако принудят *** да се държат законо съобразно!

47

До 51

преди 11 години

Какво значи роден в САЩ, завършил в САЩ и т. н. Че ние, които сме родени и завършили в БГ да не сме втора ръка хора. Нима в САЩ, в Германия, във Франция и т. н. няма малоуници, простаци, престъпници. Така преди години ни натрапиха Симеон Сакскобурготски, Милен Велчев, Николай Василев. "Големи капацитети", радетели на майка България. Резултатът е ясен. Не е важно къде е роден човек, къде е учил е какъв е: патриот, родолюбец, човеколюбец,, честен, земен, всеотдаен, с чисто минало.

46

Анонимен

преди 11 години

Я преди да се радвате на ''новото правителство'' се поразровете и вижте кои са им роднините,бизнес партньорите и за кого са работили до сега.Служебният кабинет на кого ще служи?На народа?Никога!Червени,сини,гербери,безпартийни-ровете в нета и търсете,отворете си очите,защото пак пак ни приспиват!Пак хора с досиета,пак стари червени отрочета,пак калинки,пак с общ бизнес с олигарсите!Четете,не слушайте какво ви говорят,а вижте какво са правили!

fallback