48

Анонимен

преди 11 години

Тия ще ги призная,ако: 1 подготвят условия и дадат реален шанс за развитие на бизнеса,но без спекулации,криене на данъци,реални обороти и други селски хитрини! 2 Предприемат мерки за плащане на здравни осигуровки от всички подлежащи на такива! Ако принудят *** да се държат законо съобразно!

47

До 51

преди 11 години

Какво значи роден в САЩ, завършил в САЩ и т. н. Че ние, които сме родени и завършили в БГ да не сме втора ръка хора. Нима в САЩ, в Германия, във Франция и т. н. няма малоуници, простаци, престъпници. Така преди години ни натрапиха Симеон Сакскобурготски, Милен Велчев, Николай Василев. "Големи капацитети", радетели на майка България. Резултатът е ясен. Не е важно къде е роден човек, къде е учил е какъв е: патриот, родолюбец, човеколюбец,, честен, земен, всеотдаен, с чисто минало.

46

Анонимен

преди 11 години

Я преди да се радвате на ''новото правителство'' се поразровете и вижте кои са им роднините,бизнес партньорите и за кого са работили до сега.Служебният кабинет на кого ще служи?На народа?Никога!Червени,сини,гербери,безпартийни-ровете в нета и търсете,отворете си очите,защото пак пак ни приспиват!Пак хора с досиета,пак стари червени отрочета,пак калинки,пак с общ бизнес с олигарсите!Четете,не слушайте какво ви говорят,а вижте какво са правили!

45

aaa

преди 11 години

Така като поразгледах, видях, че този човек може да е учил в Харвард, но е завършил само колежа, няма така нареченото "висше"... Поправете ме, ако греша, но не намерих да си е изкарал магистратурата, а само бакалавъра.

44

do 47

преди 11 години

време е да си изпиеш лекарството

43

Анонимен

преди 11 години

До тттСпокойно ! Имат само 2 месеца и дано не дообъркат конците ! Аз лично ги дистанцирам от правителството на Борисов. В общо линиии новият състав като временен е сполучлив, но от него се очаква най-вече да подготви успешни избори в смисъл висока активност, което обаче не значи честни. Ако наросът отново върне ГЕРБ, значи напразно е протестирал. Капацитетът на Бойковите хора бе ограничен /колко души нямаха обазователен ценз !, колко бяха замесени в конфликти по интереси ! /

42

Анонимен

преди 11 години

До АнонименПисал си, колкото да кажеш нещо каквото и да е, сал да е, както се казва. Новият премиер е коренно различен по ерудиция и единственият му кусур за момента в моите очи е, че и той като много българи МЕка, тоест където трябва и не трябва прибавя едно "МЕ" към правилната глаголна форма. Пример: той каза "...ние търсиМЕ"; .... ние знаеМЕ" и др.

41

Анонимен

преди 11 години

Така като ги гледам, министърът на образованието има най-приличен и европейски вид. Останалите мязат на *** и селски кметове. Премиерът е по-зле и от предната куха тиква. Много поциганизяха тия българи, бе... Срам.

40

SS

преди 11 години

До ПатриотМнного грешиш като си мислиш ,че политиците са хора от народа .Сегашните политици трябва да са лоялни първо към Евросъюза , после към България. Преди време незнам кога за последно е трябвало да са лоялни първо към Русия.Това е истината СУВЕРЕННА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ в сегашните условия не може да има.

39

Патриот

преди 11 години

Този елементарен народ не разбра че го манипулират от няколко партии само и само да не гласува... БСП и ДПС нямат полза от голяма избирателна активност. И двете изеднически партий са хванали максимума и от тук натам колкото по голяма избирателна активност.. толкова по зле за тях. Ако избирателната активност се вдигне поне на 70% ще се стопят не само ДПС но и БСП, нормалните хора искат нещо различно !!!

38

Патриот

преди 11 години

Призовавам всички българи да отидат до урните на 12.05, за да изринат легално без кръв и революция турците от парламента барабар с майчиния им език в националния ефир, като гласуват за българска партия. Колкото повече българи гласуват толкова повече се стапят процентите на ДПС... под въпрос е влизането им и прескачането на 4%-та бариера ако избирателната активност се вдигне на 70% !!!Гласувайте българи да се отървем от престъпниците с *** и ятагани!!!

37

Патриот

преди 11 години

Ейй аман от хейтъри ... всичко и всички плюете, всички познавате, за всичко акъл давате, само дето като се замисля и политиците ги избираме от хора сред нас. Плюете срещу себе си *** такива. Дайте поне веднъж шанс на хората да работят без да бършат пяната от плюнки по лицето си от хора като вас

36

Анонимен

преди 11 години

тиквата под прикритие.

35

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ Е НА ГЕРБ!!!!!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????

33

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРИТЕ ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!ПРЕЗИДЕНТА ИЗПЪЛНЯВА НА БОРИСОВ!НАРОДА ЩЕ МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА!!!!!!!!

32

ттт

преди 11 години

Не ми харесва това, че голяма част от министрите доста време не са живели в България. Нещо като Ники Василев и Милен Велчев. Помня Н. Василев назначи шеф на Булгартабак и му определи заплата 20 000 лева, когато хората в гружеството взимаха по 150 - 200. Просто тия хора ще мерят със стандартите на САЩ и Англия.

31

valenzeto

преди 11 години

4 25 ОтговориАнонименпреди 9 часа Не ме интересуват лицата на тези хора, интересува ме какво ще сложа на масата тази вечер.-ti dnes raboti li i ako da to mn drugi sa se pravili ce rabotqt ta misalta mi e promqnata zapocva ot nas samite neka sme otgovorni i pak kazvam malko potolerantni inteligentni neka sme hora ce sega sme vsicko drugo no ne i tova

30

Анонимен

преди 11 години

абинета не знам дали е в пълен състав но е пълен та*ак!

29

до 17

преди 11 години

Ами брато, за това има и ловни дружинки. хората ходят по горите, бият дивеч. не се оплакват. а ти ми стоиш в панелката и искаш. няма да стане. българина много странен - все гладен бе, все масата му празна. аман. а сега какви празници се задават, а-леле. пак ще задръстят магистралите и софрите. а, дано се нахрани тоя народ някога.