Снимка: БТА
fallback

Това само доказва думите ми, че преди да влязат в НС, хората трябва да минават психотест, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев по повод разлепените от партия ”Атака” имена на депутати, отхвърлили техни предложения, и поздрава на националистите към народните представители с песен на Радо Шишарката „Курви, сбогом".

Не казвам такова нещо, заяви Велчев на журналистически въпрос дали твърди, че представителите на националистите са луди. Вие го казвате, може би има нещо вярно в думите ви, допълни още той.

Всеки излиза на трибуната и иска да покаже колко е загрижен за хората, допълни председателят на парламентарната група на мнозинството. По негови думи депутатите от ГЕРБ няма да отговорят на националистите защо не са подкрепили техните предложение.

Oще по темата
Ние популизъм няма да правим, допълни Велчев. Според него искането на „Атака“ да се национализират ЕРП-тата връща страната 100 години назад и ГЕРБ няма да застанат зад подобни действия.

Зам.-председателят на парламента Менда Стоянова отказа да коментира тези ”простотии”. Тя допълни, че не се чувства обидена, защото не се разпознава в определението на ”Атака” към депутатите.

Даже не съм го и видяла, това за мен е най-малкото аморално, заяви народният представител от ГЕРБ, чието име фигурира в списъка с депутати. Тя отказа да каже дали действията на ”Атака” я притесняват.

Нека хората да кажат дали това ги притеснява и дали хора, които говорят по този начин, какви политици са, допълни тя. Според нея обаче подобни лозунги нямат място в НС. Депутатката обаче допълни, че няма да иска извинение за действията на „Атака“, защото всеки сам отговаря за действията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

НЯКОЙ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ДА МЕ РАЗПИТА СЕГА ЗАЩО СЪМ ИЗКАЗАЛ СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ ПО ПОВОД НА СМЪРТТА НА МАЖ ЦЕ ДУН ....-Китай може да купи два пъти всичкото злато на светаРезервите на Поднебесната империя достигнаха 3.3 трилиона долара-blitz.bg/index.php?news=186116#commentsform-В КНИГАТА СЪМ НАПИСАЛ - СЕГА КОГАТО ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОД СКЪРБИ ЗА СВОЯТ ДЪРЖАВНЕ РЪКОВОДИТЕЛ, ТО ТОЙ НЕКА СЕ СПОЛОТИ ОКОЛО СВОЯТА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЯ !"-ДРУГАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЖЕЛАЕХА ДА ИМ НАПИША, КАКВО ТОЧНО СЪМ НАПИСАЛ В КНИГАТА ЗА ПОКЛОНЕНИЕ !-ТОГАВА ИМ КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ТРЯБ

81

До 7

преди 11 години

Явно си много печен и много знаеш.Я кажи на кого принадлежи фразата "като видите да влизат добре облечени господа,напуснете заведението ако ви е мил живата". Жокер:след убийство в ресторант в Лозенец. За кое управление на МВР се отнася казаното от и.д. главен прокурор Найденов: Не се оплаках че са окрали какво имам в колата като знам че има 400000 не решени преписки за битови кражби.Просто няма смисъл." Та интересно тези ли са ни водачите по европейският път ?

80

769

преди 11 години

Айде Бойко стига си се пънил,че си голям вожд.Нали те видяхме и теб в какви *** си затънал до ушите.***-МИМ,СЕРТАНИ-РЕЗАНИ ,Цветета-лалета,Айде аман от такива като теб дето лежат на гърба на силните и се правят на независими вождове.Айде играчо-айде свирачо ПИСНА НИ!!

fallback