Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БТА
fallback

"Атака" ще предложи в сряда Народното събрание да обсъди проекторешение, с което да възложи в едномесечен срок правителството да предприеме действия за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества, да прекрати приватизационните договори с тях и имуществото им да се върне в активите на държавата, съобщи лидерът на партията Волен Сидеров.
 
Шести март е първата сряда от месеца, когато опозицията има право да предлага точки в дневния ред, които влизат в програмата, без да се гласуват.

Последствията за България от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни, коментира Сидеров. Той допълни, че дори дружествата да съдят държавата, техните нарушения са толкова големи, че при една добра защита от българска страна държавата ще спечели делото.

Не разбирам отвращението към национализирането - то не трябва да се превръща в идеологема, а е инструмент, отбеляза лидерът на "Атака".

Волен Сидеров подчерта, че на предстоящите избори трябва да се гласува не за нечия харизма, а за програми и идеи. Той посочи, че "Атака" обмисля вариант да даде възможност на граждански комитети да излъчат свои кандидати за депутати, които партията да включи в листите си.

Това е един от начините да бъдат лансирани качествени хора, но те не трябва да са задкулисно обвързани с политическа сила, допълни лидерът на "Атака", цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

201

селка

преди 10 години

Абе, тоз ненормалник за к'ви "приватизационни договори" говори? Няма ли най-накрая да му обясни някой, че таквоз животно е в МИНАЛОТО!

200

Анонимен

преди 11 години

АТАКА - ПОБЕДА,ВОЛЕНЕ ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ,ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ,ТИ СИ ИЗРАЗИТЕЛ НА НАРОДНОТО СТРАДАНИЕ И ЖЕЛАНИЯ,ТИ СИ ЕДИНСТВЕНАТА НИ НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ! НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР!!!!!!

199

Анонимен

преди 11 години

Българите още не различават Роми от Турци , тоест в България има Роми-Християни , означава че Балгарите също могат да се нарекат ''***''

fallback