fallback

Карина Караиванова не изкара и три месеца като зам.-министър на финансите. От 22 февруари тя е върната на длъжност директор на дирекция „Национален фонд“ в Министерство на финансите, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

В прессъобщението пише, че Караиванова е променила позицията си, заради което е освободена и от поста национален ръководител, отговорящ за финансовото управление на средствата по предприсъединителните инструменти ФАР и САПАРД и за ръководител на разплащателния орган по Кохезионния фонд.

Караиванова беше назначена за финансов зам.-министър на 7 декември миналата година. Тя зае поста на Боряна Пенчева, която влезе в ръководството на БНБ от квотата на президента.

Oще по темата

Още икономически новини от България четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

до анонимния адвокат

преди 11 години

до Анонимния адвокат на Калинката - 65, 56 и т.н.Дори да разбира, тя е зам.-министър (никой не говори за качествата ѝ, може и да разбира, въпреки че дава вид на Калинка).. Имаш ли представа какво означава това? Това, за разлика от обикновения чиновник, е ПОЛИТИЧЕСКА фигура... част от политическия кабинет, или и това не разбираш? Като всички останали членове на кабинета, единственият ѝ път е извън съответната институцияPS:май си забравил нещо: Да се публикува под пост номер 3, в началото...

58

Анонимен

преди 11 години

Карина и тя ставам даже много ме кефи.

57

Анонимен

преди 11 години

Край... претака ми се зелето...

fallback