Снимка: БТА
fallback

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата е "Рискове и заплахи за сигурността и стабилността в страната, произтичащи от политическата и социална криза", пише БТА.

Срещата е насрочена за 26 февруари от 13.00 часа на "Дондуков" 2. Задачата на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е да гарантира сигурността на гражданите, както и да докаже, че институциите у нас могат да работят адекватно, въпреки неспиращите протести. Това заяви именно държавният глава на пресконференция на 25 февруари. Росен Плевнелиев  апелира всички институции да полагат усилия в интерес на гражданите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 11 години

до историк-анализатор Ако беше дощъл девети септември такива *** като теб отдавна да са натирени в затвора.Още ядеш от социалистическото наследство ,но имаш наглостта да обиждаш Народната власт.

60

Анонимен

преди 11 години

Нищожество.По-малко да се показва пред медиите.

59

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

преди 11 години

ЗА 140г.ОТКАКТО Е ОБЕСЕН АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ САМО ДВА ПЪТИ НАРОДА НЕ Е ДОПУСКАН ДО МЯСТОТО КОГАТО ГО ОБЕСВАТ ТУРЦИТЕ НЕ ДОПУКАТ ХОРАТА ДО МЯСТОТО 5 ДНИ ТАЗИ ГОДИНА ЖАДАРМЕРИЯ,ВОДНИ ОРЪДИЯ И БТРи "ПУСТИННА КОТКА"НЕ ДОПУСНАХА НАРОДА ДА ПОДНЕСЕ ЦВЕТЯ ЗАРАДИ ЩАТНИЯ СЕКРЕТАР НА ДКМС,САМОПОКРЪСТИЛИЯ СЕ *** РАСИМ ПЛЕВНЯ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ ОТНОВО ТУРЧЕЕЩИ СЕ ПОМАЦИ ИСКАТ ДА НИ КОМАНДУВАТ- ДПС-ДС И "ПРЕЗИДЕНТ" В КОМБИНА С БЪЛГАРСКИТЕ ИМ МЕКЕРЕТА

fallback