Юлиана Иванова. Снимка: БТА
fallback

Юлиана Иванова е подала оставка като председател на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) по искане на преиера Бойко Борисов, предаде БТА.

Иванова обяви решението си на извънредна пресконференция.

Тя беше избрана от правителството преди няколко дни и трябваше да довърши мандата на Ангел Семерджиев.

Малко след като беше посочена за наследник на Семерджиев обаче, излезе информация, че нейна фирма е продавала цигари в интернет магазин, което е забранено от закона. Това е и основният мотив на премиера да поиска оставката й.

Юлиана Иванова обясни, че нарушението, което е допуснала фирмата й, е несъзнателно, но доверието към нея вече е изгубено.

По думите й хората имат основание да протестират срещу високите сметки за ток, тъй като те са непосилни за плащане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

203

Анонимен

преди 11 години

Хохохох днес е като Коледа, Дянков и мис Контрабанда- аут!

202

Буда, иди си с добро

преди 11 години

Правилно!Стига вече калинки!Ако се махне и оназ калинка-"Буда" ще е най-добре обаче.Стига ги е събирал по светофарите и кръстовищата,аман!

201

Ангелов

преди 11 години

Ю. Иванова се почуства като кандидат конституционен съдия.Премиера и заръчва-За 20 дена нещата оправи, на Цветанов-Виж там за нея нещо измисли.Със две деца не е девица,не искам после да излезе мъченица.Получи се веднага анонимна информация-без билет пътувала веднъж тази грация,дори от Кат тя акта скрила,и като доктор на дежурство се напила.И вместо да отрича като премиера,и като Цецо че живее в гарсионера,тя взе че си замина и не влезе в таз комбина.

fallback