203

Анонимен

преди 11 години

Хохохох днес е като Коледа, Дянков и мис Контрабанда- аут!

202

Буда, иди си с добро

преди 11 години

Правилно!Стига вече калинки!Ако се махне и оназ калинка-"Буда" ще е най-добре обаче.Стига ги е събирал по светофарите и кръстовищата,аман!

201

Ангелов

преди 11 години

Ю. Иванова се почуства като кандидат конституционен съдия.Премиера и заръчва-За 20 дена нещата оправи, на Цветанов-Виж там за нея нещо измисли.Със две деца не е девица,не искам после да излезе мъченица.Получи се веднага анонимна информация-без билет пътувала веднъж тази грация,дори от Кат тя акта скрила,и като доктор на дежурство се напила.И вместо да отрича като премиера,и като Цецо че живее в гарсионера,тя взе че си замина и не влезе в таз комбина.

200

ГЕРБавия

преди 11 години

Освен проверка на 3-те ЧАСТНИ ЕРП-та да се проверят също така : НЕК, БЕХ и преносното дружество ЕСО - те са държавни !!!!!!!!!!! И лапат много и безконтролно !!! Д асе провери също и ТОПЛОФИКАЦИЯ - София, която произвежда и продава най-скъпия ток - над 300 лева за мвтч !!!!! Ясно е, че цените на ТОКА няма как да намалеят, освен малко и за малко, тъй като те и без друго са най-ниските в Европа. А ресурсите са скъпи. Народът е беден и протестира масово само при нужното побутване. Ще заработи ли схемата и сега ??? Зависи от всички нас, и не само. Нужни са ни държавници, от Европейска величина и с

199

АНТИ МВР-ДС

преди 11 години

До stefka.ganeva1ДА ИМА, НО ТЕ НЕ СА ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА НА МВР-ДСТОЕСТ АГЕНТ ПРОВОКАТОРИ, НО ПОНЕЖЕ НАПОСЛЕДЪК НАМАЛЯХА МОЖЕ И ТЯХНИТЕ КОПЕЛЕТАВЪПРОСНАТА ПРЕЗРЯЛА "ХУБАВИЦА" СЕ ЯВЯВА ПЛЕМЕНИЦА НА др.ШУШЕЛОВТАКА Е БИЛО В Р.Б. ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОТМАЛИМ С 1 000 000 ЗА ЕДНА НОЩКОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ - ВСЕ АГЕНТИ НА МВР-ДС МАРОДЕРСТВАТ НАРОДА СИХАЙДЕ НА МЕГДАНА БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

198

анти гербер

преди 11 години

Царя и тройната коалиция сигурно са крали , но не повече от тъпите гербери.Но при тях цената на тока беше в пъти по - ниска , което показва , че и комисионните са били по-малки. Първите след като ядяха и пиеха оставяха трохите за народа. Тъпите гербери събираха и тях и народа остава с пръст в уста. Приятно пътуване по магистралите.

197

един от народа

преди 11 години

Боко, нали си мъжкар БЕ. Защо не излезе пред протестиращите да кажеш колко са виновни другите преди тебе , ами изпрати онова малко тъпо пуделче да ти бере ризила.Колкото и да се оправдаваш с предишните народа вече не ти вярва.Ни те вярва зящото не ставаш за водач. Ти можеш само да играеш фудбол , тенис и да режеш лентички - последното вероятно е детската ти мечта.

196

stefka.ganeva1

преди 11 години

Защо изобщо правихте разни опити,няма ли млади ,образовани и способни хора ?Ами правите опити с разни кандидат -пенсионерки с неясно минало?

195

умерен

преди 11 години

ДругарЕ, мечтайте си - няма да яхнете протеста понеже той е срещу вас и вашите крадливи другарчета - *** и любовника и румен офчи, кадиев, риск инженеринг, ковачки и пр. ***.Колкото до таз беше изритана веднага щом има съмнение ,че е нечиста......можете само да се поучите. А не като офчи румен изгонен от 2 ваши правителства за корупция да се навира на очи отново...водете си бежелки как се управлява, не че ще ви потрябва някога :))

194

Анонимен

преди 11 години

ТРАГЕДИЯ.МУТРАТА НЯМА ЕДИН ЧИТАВ ЧОВЕК,ЗА УПРАВЛЕНЕЦ.ВСИЧКО Е ***.СРАМ И ПОЗОР.

193

ГОЙ - ФАШОЦИОНИСТ

преди 11 години

До ЖороА БЕ МИНД...О *** ФАШИСТКО ГЕРБЕРЧЕ КАКВО ПРАВИ СКАПАНОТО ТИ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ АГЕНТИ НА МВР-ДС1.КАКВО СТАНА С ПЕТТЕ ДЕЛА С-У БУДА-ДВЕ ОТ КОИТО ЗА УБИИСТВО2.КАКВО СТАНА С ДЕЛАТА С-У ЦВЪЦКО3.КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО В с.БИСЕР4.КАКВО СТАНА С ДОСИЕТАТА НА ВСИЧКИ АМА ВСИЧКИ АГЕНТИ НА МВР-ДС5.КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО С-У *** ОТ ДПС-ДС ЗА ЛИНЧАЕДИНСТВЕННОТО ДЕЛО С-У БУДА КОЕТО СТИГНА ДО СТРАЗБУРК ЗА УБИИСТВО С ГРАНАТОМЕТ БЕШЕ ЗАГУБЕНО ОТ НЕГОНЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА БУДИСТКОТО ПРАВОСЪДИЕ

192

emigrant

преди 11 години

Във чужбина също има корупция идалавери,но в БГ сте номер 1 едно признавам го вече се чудя от тези които са останали там има ли някой да не се занимава с нещо незаконно.

191

Б.Б

преди 11 години

И Тиквата ще стачкува,искат да му прецакат далаверата,ако не знаете *** *** от всякъде-ТИТАН-на Митко гърнето,а *** в комбина с ТИКВАТА изкопуват дяловете на ЧЕЗ!И ЕVN.Защо мислите е намушкан с нож човека във Варна!

190

Анонимен

преди 11 години

Подава си оставката и толкова така ли !? Все пак фирма под нейно ръководство е извършвала НЕЗАКОННА дейност,а това доколкото знам е наказателно.... опа забравих,че се намираме в страната на чудесиите...

189

Тошо

преди 11 години

Биби успя за рекордно късо време да събере целия *** на държавата и да му даде власт. Само няколко много любими негодника няма да си идат преди него. Това са тези, на които особено държат двете еврейски държави - близкоизточната и одвъдокеанската. Бързам да кажа, че не съм върл антисемит.

188

Анонимен

преди 11 години

Чудех се на кого ми прилича, а тя едно към едно с Пиги.

187

радо

преди 11 години

Такива познава такива назначава!

186

от блатото

преди 11 години

Никой свестен и чист отдавна не иска да се омесва в лай...та ГЕРБ. И така ББ е обречен само такива да вади.

185

Анонимен

преди 11 години

Е ТИКВАТА сляп ли е бе,,,,Тази с тая *** физиономия само като я видиш и е за панделата,а и нагла нагла.

184

Анонимен

преди 11 години

С кой акъл ББ слага една продавачка и то нарушителка на закона на този пост?!?!? Поне от Бай Тошо да се беше научил, че кадрите се проучват.