Недоволството срещу лидера Емил Кабаиванов расте. Снимка: БТА
fallback

Народният представител от СДС Михаил Михайлов е имал предложение за разпускането на СДС и ДСБ и обединяването им в една политическа формация.

Това каза председателят на областната организация на СДС в Силистренско Димитър Георгиев, цитиран от БТА.

Той не се ангажира с твърдения дали Михайлов е говорил от името и на другите народни представители или е изразявал свое мнение.

"Но тъй като ръководството на партията взе решение "Синята коалиция" да я няма, те вече усещат, че тяхното място не е толкова сигурно както в партията, така и в Народното събрание, и битката им е да се върне статуквото на "Синята коалиция", защото там имат по-големи шансове", смята Георгиев.

Oще по темата
Той заяви, че членовете на партията в Силистренско подкрепят сегашното ръководство на СДС.

"Може би ще последват и други санкции, защото, както вървят нещата, сегашните народни представители явно виждат бъдещето си извън СДС", каза Георгиев.

Той съобщи, че на 7 декември ще се отбележи двайсет и третата годишнина от създаването на СДС и в рамките на проявите за годишнината с членовете на партията ще бъде обсъдена
създалата се обстановка.

След изключването на Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров от партията се очаква отлив на местни структури от СДС заради ръководството на партията. Вече стана ясно, че сините депутати в парламента отказаха да внесат каквато и да кандидатура за конституционен съдия, издигната от СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

КВЕСТОР

преди 11 години

НОМИНАЦИЯТА НА ПЕТЪР СТОЯНОВ БЕШЕ МОРАЛЕН ИЗПИТ твърди новоизляпения от нищото председател селски кмет Емил Кабаиванов . МОРАЛЕН ИЗПИТ ЗА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 1.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ПОСРЕДСТВЕННО БРАКОРАЗВОДНО АДВОКАТЧЕ С 15 г.СТАЖ ОПИТ НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧЕН ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ Отговор ДА..........НЕ............. 2.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЧОВЕКА КОЙТО ПРЕДЛОЖИ ДА ЗАМЕНИМ КИРИЛИЦАТА С ЛАТИНИЦА Отговор ДА .......НЕ ........... 3.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЧОВЕКА КОЙТО ПОДАРИ НА ВИЗАНТИИЦИТЕ ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКАЯ БЕЗ НИКОЙ ДА МУ Я Е ПОИСКАЛ Отговор ДА...........НЕ......... 4.въпрос Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЧОВЕКА КОЙТО СЕ ИЗВИНИ НА ТУРЦИЯ, пардон ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЗА ПОКРЪСТВАНЕТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НИКОЙ ОТ ОСМАНСКАТА ТУРЦИЯ НЕ НИ СЕ Е ИЗВИНИЛ ЗА 500 г. КЛАНЕ И Е ........НЕ НА ВОЛЯ, пардон ПРИСЪСТВИЕ Отговор ДА..........НЕ......... 5.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЕВРЕИН ЧЛЕН НА СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ И КОЛКО ЩЕ РАБОТИ ЗА НЕЯ Отговор ДА.........НЕ........ АКО ТОВА Е ИЗПИТА ЗА МОРАЛНОСТ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ИЗПИТИТЕ ЗА ЛОЯЛНОСТ КЪМ РОД И РОДИНА И ИЗПИТА ЗА ЧЕСТНОСТ И НЕПОДКУПНОСТ ИМАЙКИ В ПРЕДВИТ, ЧЕ ОЛИГАРХИЯТА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ГИ Е ИЗДЪРЖАЛА ?!?!?!?!?!?

93

Ф-1

преди 11 години

В България има само една опозиционна партия, и това е ДСБ.Всичко останало е метастази на БКП.Някои не го крият и това е по-приемливо.НО:Наглостта е най -цинична при ГЕРБ.Всички или бивши комунисти,или наследници на такива,омазани с кръв още от 1944г.

92

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 98Когато Костов управляваше не се съобразяваше с никого - нито с Русия, нито със САЩ. След като отказа да допусне бежанците по нареждане на американците и след като изгони колкото можа доносници и агенти, кукловодите с много пари доведоха Горския от Мадрид. Костов управляваше добре, но ДС иска послушници. Ако има електронно гласуване тези 2% могат да станат 20%. Сега е проблем да се гласува в чужбина, а там са умните българи.

fallback