Снимка: архив, Булфото
fallback

Ръководство на СДС носи тежката отговорност, в колаборация с ГЕРБ, за изваждането на СДС от единната десница.

Такъв беше отговорът на тъмносиньото ръководство на призива на Мартин Димитров, Надежда Нейнски и депутати лидерите на двете десни формации да преразгледат всички решения, свързани с разделянето и да започнат преговори за намиране на формулата на единство.

Не приемаме отговорността, че сме разделяли дясната опозиция и нямаме решение за преразглеждане в това отношение, заяви заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Затова и тъмносините не приемали пораженческия тон на писмото на инициаторите на новосъздаденото крило "Единство" в СДС.

Вододелът е отношението към ГЕРБ и явно има хора в съюза, които не споделят намесата на управляващите във вътрешните работи на Синята коалиция.

Oще по темата
Така от ДСБ обясняват и стъпките на двамата бивши председатели на сините - Нейнски и Димитров.

От ДСБ смятат също, че с опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Меглена Кунева, фалшивите десници се подкрепят, е заключението на Кънев.

Иван Костов разкри, че на конгреса на ЕНП, който приключи миналата седмица в Букурещ, делегацията на СДС се е строила в шпалир, за да посрещне групата на ГЕРБ, водена от Цветан Цветанов.

От ДСБ са категорични, че е немислима коалиция с ГЕРБ в "сегашния му вид" и политика, която води.

Управляващите и БСП играят заедно за референдума за АЕЦ "Белене", твърдят още от тъмносинята централа.

ГЕРБ следва дневния ред на социалистите, за да продължи най-голямата корупционна измама на българския посткомунизъм, смята Иван Костов. 

Допитването има за цел да направи избирателите съучастници в създаването на алиби на "енергийната мафия да продължава да източва парите на българскияданъкоплатец", смятат тъмносините.

ДСБ ще защити тази позиция в пленарна зала - срещу референдума за втората атомна централа, подчерта Иван Костов.

Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 11 години

da se raztrelia vednaga

108

група хора

преди 11 години

Ние подкрепяме ДСБ. Дерзайте .

107

АНТИ МАНГАЛ

преди 11 години

НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ *** КОСТОВ ПРОСТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЕ БЕШЕ ОПОСКАНА ОТ СИНИ,ЧЕРВЕНИ,ДПСАРИ,МОНАРХИСТИ И ДЖАНДАРИ И ИМАШЕ С КАКВО ДА СЕ ЗАПЪЛВАТ ДУПКИТЕ! ОЩЕ ИМАШЕ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И ВЕЛЧЕВЦИ И ДЯНКОВЦИ НЕ СЕ БЯХА ГАВРИЛИ С НЕГО! КОСТОВ ПРОСТО Е ЕДИН ОТ МНОГОТО АГЕНТ ПРОВОКАТОРИ НА ДС КОИТО БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ДЖАНДАРСКАТА МАШИНА ЗА ТЕАТЪР НА ПРОСТОЛЮДИЕТО КОЕТО КАКТО ВИЖДАМ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ ОЩЕ Е ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТАЗИ СТРАНА "БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ"!!! ЕТО ДО ТОВА ДОКАРА *** КОСТОВ БЪЛГАРИЯ !!!СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ!Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобовете празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градовете.Строим хотели, паркинги иМАГИСТРАЛИ...Край просяка минава БееМВе.На ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори.СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ!ДОБРЕ СИ ТАМ ПОД ТАЗИ ЧЕРНА ПРЪСТ.ЗАВИЖДАМ ТИ ЗА ТУЙ,ЧЕ НЕ ДОЧАКАМЕЧТИТЕ СИ РАЗПЪНАТИ,НА КРЪСТАВТОР : ЧЕТИРИНАДЕСЕТГОДИШНО БЪЛГАРЧЕНА ул."ПОПОВА ШАПКА"2 ЕДНА ОТ МАЛКОТО ИСТИНСКИ БИЛКОВИ АПТЕКИ В СОФИЯ ПО ВРЕМЕТО НА *** КОСТОВ БЕШЕ ПРОДАДЕНА ОТ ЕВРЕЙЧЕТО СОФИЯНСКИ НА ЧОВЕК НА *** И МАКАР,ЧЕ УСЛОВИЕТО НА СДЕЛКАТА БЕШЕ ДА ОСТАНЕ АПТЕКА ТЯ БЕШЕ ИЗПОЛЗВАНА ЗА ОКОЛО 2г.ЗА МАГ.ЗА ДРЕХИ ВТ.УПО. И ОСТАНАЛИТЕ 10г. СТОИ ЗАТВОРЕНА,И ЖИВЕЕЩИТЕ НАОКОЛО НЯМАТ АПТЕКА,НО ЧОВЕКА НА *** СИ ИМА ИМОТ И ТО НА БЕЗЦЕНИЦА.ОЩЕ ПРИМЕРИ ЗА МИСТЪР 10% НЕГОВ МИНИСТЪР ИСКАТЕ ЛИ,ВЯРНО,ЧЕ НЕ ВЗИМА 50% КАТО ДНЕШНИТЕ,НО ТОЙ ЗАПОЧНА ТОВА ШОУ НАЛИ И ТОЙ БЕШЕ ЕВРЕЙЧЕ - СИМИТЧЕ

fallback