Снимка: Булфото
fallback

Пица без зеленчуци ще занесат протестиращите близо 500 полицаи днес в сградата на Министерство на финансите . Тя е наречена на името на финансовия министър Дянков.

Oще по темата

С шествие от градинката до МВР до МФ и обратно, протестищите за пореден път ще изложат исканията си за по-добри условия на труд. Към тях се присъединяват надзирателите от затворите в страната и митнически служители.

Шефът на полицейския синдикат Валентин Попов заяви, че досега до премиера са написани над 70 писма от февруари до днес.

На нито едно от тях обаче синдикатите не са получили отговор, пише БТА. Два пъти са уведомили и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за протеста днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

235

ak47

преди 11 години

Като почнете да си вършите работата,както трябва и народа не вида че когато им трябвате нищо не правите затваряте си очите.За какво ви е по голяма заплата като нищо не вършите!? иначе сте със претенции и тая постна пица е много глупава идея..аман от простотии

234

ANONIMNA

преди 11 години

POLICAI PROTESTIRAT ISKAT PARI ZA KVO ZA TOVA DETO NI6TO NE PRAVQT LI.NIKAKVI PARI NA TIQ REKETIORI MRASNI SLUGI NA UPRAVLQVA6TATA MAFIQ DERAT NARODA KOLKOTO MOGAT NIKAKVI PARI ZA TQX.PARI ZA RABOTNICITE DETO BLASKAT V PRPVINCIQTA ZA 200LV SRAMOTA

233

краставичар

преди 11 години

На Дянкофф, трябва да му се завре отзад, един зеленчук, дето съдържа 97% вода!!

fallback