Строгият Дянков ще гони нарушителите. Снимка: БТА
fallback

Правителството взима много присърце влязлата в сила от днес пълна забрана на пушенето в закритите обществени места и на някои открити места.

Лично вицепремиерът Симеон Дянков тръгва от днес на проверки с полицията по Южното Черноморие, за да проследи спазването на забраната за тютюнопушене.

В Ахтопол той се закани, че лично ще спира пушачите и ще им прави забележки.

По повод опитите за заобикаляне на закона чрез пререгистрация на заведенията в частни клубове Дянков заяви, че забраната за пушене категорично ще бъде ефективна.

Oще по темата
Ако трябва, ще променим закона, но и в частни клубове няма да се пуши и проверки ще има, отсече финансовият министър.

В Ахтопол той направи първа копка на ремонт на 16-километровата отсечка до село Резово. До момента  правителството е отпуснало 4 милиона лева за първото трасе, което ще бъде готово за два месеца. Пътят няма да се затваря.

До края на годината държавата ще отпусне още близо 6 милиона лева за окончателното му довършване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

180

олеле

преди 11 години

тоя що не вземе и не следи дали заплатите ни се покачват с някой лев нали обеща европейски стандарт и заплати , седнал да се занимава с фасове...тока скочи с 10 % , водата с 10 % , той фасове събирал ние затова ли ти плащаме заплатата ? Ти ядеш и моите пари( на един пушач )

179

Анонимен

преди 11 години

Всяко чудо за три дни.А пък тоя плъх дянков с нетърпение ще го чакамда ми прави забележки.

178

Анонимен

преди 11 години

Tака, така, евала. Сега само трябва да пуснат хайки да следят селяците по плажа да не си гасят фасовете в пясъка, че ми омръзна от свинщини. Контрол трябва за това диво, неграмотно, просто племе.

fallback