"Забравете думата разцепление, когато става дума за БСП". Снимка: БТА
fallback

Забравете думата разцепление, когато става дума за БСП, каза Георги Първанов, президент 2002 – 2012 г. По думите му това са манипулации.

Той очаква започналият днес 48-и конгрес на партията да бъде “сблъсък на идеи, на позиции. Разцепление няма да има. Аз предлагам битка за идеи, затова съм дал и своите позиции и предложения и по партийните реформи, и по онова, което трябва да съдържат управленските проекти. Оттам нататък всичко зависи от конгреса. Конгресът си има свой живот, който аз не мога да прогнозирам. Имам нагласа да си кажа на конгреса всичко, което мисля, ако ни стигне времето. Не искам да създавам напрежение, ще го създам достатъчно с изказването и позициите си”, каза Първанов.

Oще по темата

Със Сергей Станишев нямаме различия за оценката на управлението на ГЕРБ, заяви още Първанов.

Георги Първанов е член на ръководството на 48-ия Конгрес на БСП, но предпочете да не заеме мястото си на президиума и е седнал на 11 ред в залата, където са пернишките делегати на конгреса.

Пред журналисти Георги Първанов заяви: „Тук ми е много добре – това е пернишката група. Всички сме равни. Ако някои се чувстват по-равни – това е друга тема. По-добре усещам атмосферата, когато съм в залата”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

makita

преди 11 години

138 по стар комунистически обичай заплашва. Само забрявя малката подробност, че казаците ги няма да им дадат хляба в ръцете и да им отърват трибуквието от справедливия гняв на нормалните българи.Не се сеща, ама то си е за него. Повечето хора толкова са им набрали, че не ми се мисли какво може да стане...

113

b

преди 11 години

Колко е великодушен Гоце- "тук всички сме равни". Санким, големите аристократи можем да си позволим това - да отидем при пернишката група. Ех, Сирищник, Сирищник!

112

Анонимен

преди 11 години

138, работата е там, че на нормалния българин гърбината е свикнала да се превива. Малко са лъвовете като мен, но ревнат ли, ще ви еб*м мамата фашистка (вие дори не сте комунисти, нищо че сте членове на висшия съвет).

fallback