Волен е много недоволен от бъдещата националистическа формация. Снимка: БТА
fallback

Волен Сидеров определи като "нещастен опит за дубликат" учредяването на партия от евродепутата Димитър Стоянов и от петима независими депутати, били в неговата формация.

"Нито една общинска структура до момента не е заявила никакво желание да се отделя от "Атака" и да отива към някаква друга партия. Общински структури на "Атака" да се оттеглят – такова нещо няма. Това са абсолютни лъжи", категоричен бе лидерът на националистите.

Oще по темата

По рано днес Димитър Стоянов обяви пред bTV, че 20 общински структури на "Атака" се цепят от Сидеров и отиват в тяхната формация, която ще бъде учредена в неделя.

Пред журналисти в парламента Сидеров изрази увереност, че нито членовете на партията му, нито симпатизантите й ще се "подлъжат по нещо, което е всъщност нищо".

Той определи начинанието на Стоянов и доскорошната му спътница Капка Сидерова като "нероден Петко". По думите му предатели и ренегати не могат да създадат нищо ново.

"Атака" си е "Атака" и никой не може нито да я заличи, нито да я дублира, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 12 години

Сидеров беше много гневен.но така е на нас не ни издържат нервите пред компа а той да се бори срещу тези индивиди не е лесно=ВОЛЕН най смелия политик борещ се срещу монопола-човека който ни отваря очите а ние избрахме герб ние не знаем какво искаме-Волен ПРЕМИЕР,давай Сидеров ние сме с теб спаси ни държавата и родината

22

Анонимна

преди 12 години

Как може доскоро били семейство, сега с такава злоба и ненавист да се изказват един срещу друг по медиите? Никой не е застрахован от разпад в семейството, но това как ще продължиш след това зависи от интелигентността ти...която и при тримцата явно липса, най-вече при Димитърчо. При него простащината, съчетана с младежки ентусиазъм граничи с лудост, но той едва ли ще го проумее някога

21

valenty

преди 12 години

Да му писне на човек от партии. Кой ще гласува за тях? Една да е оправила нещата, докато е била на власт? Седнете си на задниците и работете нещо , стига сте ни доили с разни субсидии и т.н.

fallback