МВР шефът с приятеля си Веско. Снимка: архив, Булфото
fallback

Вътрешният министър Цветан Цветанов призова да не се спекулира с благородните жестове на някои български граждани.

С тези думи той визира приятеля си - певецът Веселин Маринов и появилите се в медиите твърдения, че той ще бъде издигнат за депутат от ГЕРБ на изборите през 2013 г.

"Дарението, което направи на великотърновската болница, е личен жест на Веселин Маринов. Той е от този регион и винаги е бил съпричастен към проблемите тук и е искал да помогне", коментира МВР шефът, който е във Велико Търново, за да участва в тържества за празника на града 22 март.

Певецът също отрече, че е гласен за депутат: "От вас чувам за това", каза той, потърсен за коментар от в. "Труд".

Цветан Цветанов допълни, че въпросът с листата във Великотърновска област за изборите догодина не е коментиран и помоли журналистите да не му приписват ролята на кадровик в ГЕРБ.

"Новоизбраните министри са доказани специалисти и са много всеотдайни в своята работа", коментира още той новите имена в кабинета -  Десислава Атанасова и Делян Добрев, които вчера се заклеха като министри на здравеопазването и  икономиката.

Oще по темата

По думите на Цветанов в последните три години в парламента Атанасова и Добрев са участвали много активно в комисиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

глупакът и потящия

преди 12 години

Наглия *** вместо да се занимава със застрашително разрастващата се битова престъпност, ни занимава с потящия си приятел веско м. Тия вече не мога да ги дишам. Обида е за почтените,интелигентни и мислещи хора на България,да ни управляват прости и необразовани ненормалници, мошеници и крадци. Ненормална държава, луд, отчаян, *** народ. Време е да хващаме сопите и да изпратим пожарникаря, физкултурника, пияндето,пискуна, където им е мястото.

56

дует

преди 12 години

Веско ще прави дует с Дудуков, пардон, с Бареков. Ще прославят любимата Партия и любимия вожд и учител на бълхарския народ - другаря Борисов!

55

Малийййй

преди 12 години

Цветанов пак лъгал, Сумиста не е бил съветник на президента ПървановСлед като където стана и седна, вътрешният министър Цветанов оглуши орталъка, че Петър Стоянов бил съветник на президента Георги Първанов, днес по делото килъри недвусмислено стана ясно, че Цветанов пак е лъготил. По делото бе приет официален отговор на президенството, че Петър Стоянов не е бил съветник на Георги Първанов и не е бил в трудово- или гражданско-правни отношения с институцията. Така митовете и легендите на МВР-то на Цветанов в това отношение рухнаха.

fallback