57

глупакът и потящия

преди 12 години

Наглия *** вместо да се занимава със застрашително разрастващата се битова престъпност, ни занимава с потящия си приятел веско м. Тия вече не мога да ги дишам. Обида е за почтените,интелигентни и мислещи хора на България,да ни управляват прости и необразовани ненормалници, мошеници и крадци. Ненормална държава, луд, отчаян, *** народ. Време е да хващаме сопите и да изпратим пожарникаря, физкултурника, пияндето,пискуна, където им е мястото.

56

дует

преди 12 години

Веско ще прави дует с Дудуков, пардон, с Бареков. Ще прославят любимата Партия и любимия вожд и учител на бълхарския народ - другаря Борисов!

55

Малийййй

преди 12 години

Цветанов пак лъгал, Сумиста не е бил съветник на президента ПървановСлед като където стана и седна, вътрешният министър Цветанов оглуши орталъка, че Петър Стоянов бил съветник на президента Георги Първанов, днес по делото килъри недвусмислено стана ясно, че Цветанов пак е лъготил. По делото бе приет официален отговор на президенството, че Петър Стоянов не е бил съветник на Георги Първанов и не е бил в трудово- или гражданско-правни отношения с институцията. Така митовете и легендите на МВР-то на Цветанов в това отношение рухнаха.

54

Анонимен

преди 12 години

Ама не разбрахте ли че ГЕРБ е фирма... произлязла от едни тъмни времена преди 15-20 години.Не ме учудва нищо в действията им. Те ги не щат никъде взели да си мислят за парламент.ДОЛУ ГЕРБ.

53

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 12 години

Много ви се моля господин Цветанов , не пропъждайте от България нашите деца и приятели .

52

Българин

преди 12 години

"Новоизбраните министри са доказани специалисти и са много всеотдайни в своята работа"Господи, бива ли такава тъпотия ? Защо не мълчиш ,ще изглеждаш по- умен ?

51

Анонимен

преди 12 години

Колкото единия разбира от криминалистика,толкоз и другия може да пее....

50

Анонимен

преди 12 години

"Цветан Цветанов допълни, че въпросът с листата във Великотърновска област за изборите догодина не е коментиран и помоли журналистите да не му приписват ролята на кадровик в ГЕРБ."Запомнете го това , догодина пак ще си говорим , когато Веско е начело на листата!

49

Анонимен

преди 12 години

Цецо, апартаментите брат, апартаментите,..... консултациите и бонусите!Човек не може да избяга от биографията си.....

48

Анонимен

преди 12 години

Луд умора нЕма - само се пОти...........А на бас, че догодина ще изгрее "звездата" в някоя листа ;)Да посъбере малко гласове от стари моми и от групата на менопаузата ;)

47

Анонимен

преди 12 години

помоли журналистите да не му приписват ролята на кадровик в ГЕРБ.а какво точно го играе там ? нали той лично обяснява кой да си подаде оставката и коландри изборите

46

евтаназията на нация

преди 12 години

Веселин Маринов, с пеенето си, ще отговаря за евтаназията на нацията.

45

Анонимен

преди 12 години

Веско вижда много зор и целия е в пот!Дори и нашата полиция не може да го пази.Продажник, "парата прави борбата".

44

предсмъртната агония

преди 12 години

Веселин Маринов само ще ускори предсмъртната агония на "герб"!

43

зад фустата

преди 12 години

Цецо, не бягай от темата и не се крий зад фустата на твоята тъща! Как вървят цените на апартаментите?

42

Bob

преди 12 години

Не го обичате WCко, и това си е. Лоши хора. Днес от задницата на автобус 76 ликът му мазен ме фиксираше и настоятелно ме приканваше да посетя концерта "Един мъж на 50". С *** газ се отдалечих от оскверненото немощно возило на СГТ :)

41

Анонимен

преди 12 години

I TEZ DVAMATA IMAT JENI KOITO SA RODILI DECA OT TIAH. KAKVI LI JENI SA TOVA???????

40

Анонимен

преди 12 години

Цецо ти го докара до тук човека като го натресе да пее за Герб и родната полиция.Дай му поне две апартаментчета от тъщата и човека ще се управи.

39

коко

преди 12 години

абе,ей!я не се закачайте с веско:)))

38

Анонимен

преди 12 години

Ако получите имейл със заглавие Два безплатни билета за концерта на Веселин Маринов, не отговаряйте! Това е спам и вътре са 4 билета!