Даниела Дариткова Снимка: ГЕРБ
fallback

Заместник-председателят на парламентарната здравна комисия д-р Даниела Дариткова е предложена за шеф на комисията.

Номинацията идва от досегашния председател на комисията и бъдещ министър на здравеопазването Десислава Атанасова. Това съобщи пред журналисти заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър Главчев след заседание на депутатите от управляващата партия. 

За заместник в комисията е номинирана Галина Милева.

Главчев информира, че народните представители от управляващото мнозинство са обсъждали пет кандидатури за директор на НЗОК.

Сред тях имало и експерти, и политически фигури. Сред обсъжданите кандидатури има и депутати, добави още Главчев.

Срокът кой да оглави Здравната каса все още не е изтекъл. Той е до 21 март, така че има време да се обявят имената, уточни Главчев.

Изчакваме да се погледнат всички кандидати, за да изберем най-добрия, както обикновено правим, посочи той.

Депутатите от управляващата партия не са обсъждали дали заместник-председателят на парламентарната група Валентин Николов ще бъде новият заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, който ще наследи Делян Добрев на поста.

Oще по темата
Това не е наша тема, предложението трябва да даде министърът и да бъде утвърдено от премиера, припомни процедурата Главчев.

На заседанието на депутатите от ГЕРБ в парламента дойде и министърът в оставка Трайчо Трайков. 

Главчев уточни, че Трайков е заявил пред народните представители, че е с добри впечатления от работата си с тях, с правителството и остава с най-добри чувства, както и че винаги може да се разчита на него.

Персоналните промени в кабинета ще бъдат гласувани утре от парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Нина Дариткова

преди 12 години

Честито Какоо,сега вече затворихме семейната хранилка!!!!!!!!Моят Мирко мършата,ще те научи как да крадеш ,че не остана времееееееее

36

El Picherino

преди 12 години

... и социално отговорна позиця, още повече ме втвърдяват и пораждат в мен маниакални желания да се слеем кармично, ако знаете как става това... ЗА разлика от предшественичката си, чиито торбички под очите издаваха любовта и към спиртните напитки, Докторката въпреки не особено градския си вид, изглежда е жена , която предпочита по-изискани забавления и аз разбира се съм готов да и предложа.

35

El Picherino

преди 12 години

Здравейте. Не знам дали знаете, но изпитвам силно привличане от жените в политиката, бизнеса абе изобщо от жени с позиция и власт. Тази дама, д-р Дариткова до сега не я бях забелязал и въпреки, че е от снимките , които видях в нета изглежда леко как да кажа ...леко селенее като стайлинг, бих я резнал с огромно удоволствие. С тези бели костумчта от нашенски модни къщи, които идват да покажат от една страна нейната невинност и чисти намерения, а от друга родолюбие и социално...следва продължение..

fallback