37

Нина Дариткова

преди 12 години

Честито Какоо,сега вече затворихме семейната хранилка!!!!!!!!Моят Мирко мършата,ще те научи как да крадеш ,че не остана времееееееее

36

El Picherino

преди 12 години

... и социално отговорна позиця, още повече ме втвърдяват и пораждат в мен маниакални желания да се слеем кармично, ако знаете как става това... ЗА разлика от предшественичката си, чиито торбички под очите издаваха любовта и към спиртните напитки, Докторката въпреки не особено градския си вид, изглежда е жена , която предпочита по-изискани забавления и аз разбира се съм готов да и предложа.

35

El Picherino

преди 12 години

Здравейте. Не знам дали знаете, но изпитвам силно привличане от жените в политиката, бизнеса абе изобщо от жени с позиция и власт. Тази дама, д-р Дариткова до сега не я бях забелязал и въпреки, че е от снимките , които видях в нета изглежда леко как да кажа ...леко селенее като стайлинг, бих я резнал с огромно удоволствие. С тези бели костумчта от нашенски модни къщи, които идват да покажат от една страна нейната невинност и чисти намерения, а от друга родолюбие и социално...следва продължение..

34

Анонимен

преди 12 години

Духай, моме!

33

Ветеринар

преди 12 години

На Мирослав Найденов бълдъзата , честито назначение.

32

специалист

преди 12 години

На толкова години можеш да бъдеш експерт само в едно нещо!Редно е тъпите журналисти като употребяват думата експерт да я определят и обяснят.

31

Диригент

преди 12 години

Солистката флейтистка на дамския духов оркестър в НС.....

30

jeronimo

преди 12 години

Е, и какво от това ? И на тая ще и изправяме АЗ-а , иначе нищо няма да се промени.Пак ще има проба-грешка и мангизите ще изчезват!

29

vevei

преди 12 години

Вече, не остана висша ***. длъжност незаета от фльорци... Е, ама те са послушни и се командват лесно... Остава да бъде сменен ЦЦ и СД и тогва картината ще е пълна.......

28

нагло,по,най.....

преди 12 години

Пращаме ти ММS да видиш тия обриви на детето. Определи каква е шарката и да ни предпишеш лечение.Така земеделският министър Мирослав Найденов и съпругата му Нина излекували 4-годишната си дъщеричка Мария-Михаела. Лекарят е Даниела Дариткова - балдъза на Мирослав и сестра на Нина.За първи път в последните години в българския парламент влизат едновременно зет и балдъза. Мирослав Найденов е избран във Враца, а Даниела Дариткова - в Смолян. Този факт е известен все още на не повече от 5-6 народни избраници, предимно от управляващата партия ГЕРБ.Нямаме кръвна връзка, не противоречим на закона за конфликт на интереси, а и двамата сме сред учредителите на ГЕРБ с позиции в 2 различни избирателни района и никой не може да ни обвини, че единият е помагал на другия по партийна линия, шегува се д-р Дариткова.

27

Анонимен

преди 12 години

ей тука пише кой на кого е кум и кой на кого сват - 24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=209059

26

Анонимен

преди 12 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ! Не прекалявайте с търпението на хората! Ако наистина сте повярвали ,че българинът е търпелива овца, ще ви боли главата в най-скоро време!

25

Анонимен

преди 12 години

Аз се покланям какво направиха лекарите от Спешната в Чехия,Словакия и Румъния а ние сме п-тки,и позволяваме тези индивиди да решават съдбата ни!!!

24

Велото

преди 12 години

Мога да и го надариткам - само да каже, за това става !

23

Анонимен

преди 12 години

dnes n amoda sa lilavite komynsti, predi tqh bqha 4ervenite, predi puk tqh jultite...lo6oto e 4e i samo se nari4at komynisti

22

anonimen

преди 12 години

Ami tia gospozata ne znae za Bentlito na maza si kakto i ce ne e plastal naem a za lekarstvata niama dumi

21

до 27

преди 12 години

Явно КАВИЧКИТЕ не ти говорят нищо.А *** можеш да викаш на сина/дъщерята на майка си, но не и на мен :))) Хайде аз отивам да се гръмна, а ти отиди да умреш от яд и злоба...

20

от 26

преди 12 години

И между другото точно така,както задружно оплюваме някой,когато се пусне "слух",че бил лош,по същия начин си избираме водачите,когато ни "кажат" че били стойностни...Общо взето пълна манипулация,за която единствените виновници са МАНИПУЛИРАНИТЕ!!! - Защото ако няма податливи на манипулация хора,такъв термин изобщо няма да съществува.Мисълта ми е-поогледай се,поослушай се,ПОМИСЛИ,прочети и тогава съди,за да си сигурен,че ще отсъдиш правилно.

19

0т 21

преди 12 години

Бих искал да попитам-Как ще разпознаем качествените хора от некачествените,ако за нас винаги всички от ГЕРБ са ***(или всички от БСП,СДС,ДПС и т.н.)?Ако примерно някой слънчев ден се появи "спасителят" на България,(не го свързвайте с Дариткова, по принцип става въпрос)и пожелае да я"спаси"(България)как ще се случи това,при положение, че ние всички задружно на момента ще му се изплюем в лицето,дори без да знаем нищо за него,а просто го правим,защото някой бил казал,че е лош???

18

lilo

преди 12 години

правителството е пълна сбирщина от селски бекове, накрая май с камъни ще ги бием на площада, така ке стане,