Лиляна Павлова Снимка: архив, Булфото
fallback

Всеки министър трябва да си гледа работата и да си изпълнява това, което му е възложено като отговорности.

Така регионалният министър Лиляна Павлова отговори на въпроса дали се чувства спокойна за своя пост след двете оставки в кабинета на министрите Трайчо Трайков и Стефан Константинов.

Премиерът е този, който определя състава на Министерски съвет и аз не мога да коментирам тези оставки, измъкна се Павлова.

Oще по темата
"Аз се старая и правя всичко възможно, давам всичко от себе си да си върша работата в максимална степен. Разбира се, всеки един от нас е, както се казва, с оставката си в джоба и винаги можем да бъдем сменени", отчете тя.

"Важното е ние отговорно и съвестно да си вършим работата и да спим спокойно, че сме си я свършили", допълни регионалният министър.

 Павлова оцени посещението на българската правителствена делегация в Катар като "изключително успешно".

Това беше посещение, в което и емирът и министър-председателят на Катар бяха изключително позитивно настроени и благодарение на това имахме и повторна среща, допълни министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

аз съм

преди 12 години

И тая спела спокойно...ами дано всички заспите,та се не събудите...

64

Пройко

преди 12 години

Нали на Боко комуниститу бяха утрепали дедо му бе ? Как тогава ги назначава такива , ем издънки на комунисти , дърти комунази партизани ? Тоя лъже , та се къса о секъде ! Дедо му утрепан от куманазите , куманазите още партизаните , ама он се наврел у Симеоново , дето ако си прасе на комуназин , че те гръмнат от пет километъръ !

63

Руслан

преди 12 години

Прасета,прасета-а-а-а-а , всичките прасета на мезета !

fallback