Мирослав Найденов. Снимка: БТА
fallback

Депутатите от “Коалиция за България“ искат оставката на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Днес парламентарната група излезе с декларация до премиера Бойко Борисов, в която се посочва, че народните представители от левицата са силно обезпокоени от политиката на Найденов.

Червените дават като пример за недобрата работа на министъра скока в цените на яйцата, хляба и дървесината в последните три години.

Мирослав Найденов осигурява условия за ръст на цените и после самоотвержено започва да се бори срещу това и със спекулата, смята левицата.

По данни на народните представители страната ни е усвоила едва  27,8% от програмата за развитие на селските райони.

Левите припомнят и скандала с бившия директор на “Напоителни системи“ Георги Харизанов. Харизанов се оказа без нужния образователен ценз и съден за изнудване.

“Рекетът на средния и дребен бизнес е тотален. Найденов се яви като защитник на потребителите, като пропусна да каже защо прилага директивата за щастливите кокошки“, се казва още в декларацията.

“Какво още трябва да се случи, за да предприемете действия по отстраняването на министър Мирослав Найденов“, питат левите премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Жеко

преди 12 години

Безсрамник ! Бил отличник , че не получил нито лев бонуси, а може ли да каже колко народна пара е пропилял през 2011г. за измислени и никому ненужни проекти и концесиони анализи в МЗХ ! Парите са похарчени за едното нищо. Може да се каже ,че са потънали като вода в пясъка над 500 000лв само през 2011година. А колко още пари е раздавал за щяло и нищяло сам си знае, но няма да е лошо да даде отчет на министър -председателя.

62

дядо Боцко

преди 12 години

Да не са го назначили те,че да му искат оставката ? Или пък да са гласували за него ...

61

До 68

преди 12 години

Аз ОБИЧАМ, в рамките на този диалог, да ми спечели доверието. Той е събирателен образ на селски тарикат, компенсиращ липсата на професионализъм с готовност да ближе, да грухти по софри и да пее на чинията си за собствено удоволствие. Интелектът му, отдавна прозира, няма да се зачудя, ако и неговата диплома е спазарена слещу няко ***.Този типаж е достоен за затънтен селски интериор със средна възраст на обитанието-близо до св. Петър.Въздуходувко-плямпа похвални трели, обещава и лиже.

fallback