63

Жеко

преди 12 години

Безсрамник ! Бил отличник , че не получил нито лев бонуси, а може ли да каже колко народна пара е пропилял през 2011г. за измислени и никому ненужни проекти и концесиони анализи в МЗХ ! Парите са похарчени за едното нищо. Може да се каже ,че са потънали като вода в пясъка над 500 000лв само през 2011година. А колко още пари е раздавал за щяло и нищяло сам си знае, но няма да е лошо да даде отчет на министър -председателя.

62

дядо Боцко

преди 12 години

Да не са го назначили те,че да му искат оставката ? Или пък да са гласували за него ...

61

До 68

преди 12 години

Аз ОБИЧАМ, в рамките на този диалог, да ми спечели доверието. Той е събирателен образ на селски тарикат, компенсиращ липсата на професионализъм с готовност да ближе, да грухти по софри и да пее на чинията си за собствено удоволствие. Интелектът му, отдавна прозира, няма да се зачудя, ако и неговата диплома е спазарена слещу няко ***.Този типаж е достоен за затънтен селски интериор със средна възраст на обитанието-близо до св. Петър.Въздуходувко-плямпа похвални трели, обещава и лиже.

60

696

преди 12 години

ДО 67 Не ме интересува какво мразиш ! КАЖИ КАКВО ОБИЧАШ !

59

Анонимен

преди 12 години

Mразя комунистите, но още по-вече вече мразя ГЕРБ заради такива подли, корумпирани дребни тарикати като този министър!!!Този до каквото се е докоснал смърди и неговото зловоние се пренася върху ГЕРБ.Те гледат само интересите на спонсорите, а "раята" е просто "лош мат'риал"

58

До 65

преди 12 години

Прилича на името ти.

57

Свинчев

преди 12 години

Айде бе! Махнете този яйчар! Вгледайте се в снимката и кажете на какво най-много прилича? Познайте от три пъти.

56

1123

преди 12 години

Той е готов, нали направи вече бума с износа за Турция. Сега може и квоти да слагат....

55

Жорката

преди 12 години

Като цяло - цените на сирене, месо, кашкавал, яйца скочиха драстично за година- година и половина, контрол на практика няма въпреки гръмките обещания, качеството не се подобри, монополиет останаха, двама зам-министри в тоя бранш изгърмяха (едната даже нямала диплома) министърът маа кючеци пред Борисов и японския посланик, каков още трябва да се случи за го изхвърлят като мръсон коте тоя тунеядец.

54

Жорката

преди 12 години

че те даже Борисов не го харесват половинат българи а само четирдесет и нещо проценат а найденов е доста по-назад. нека не забравяме - наложи БДС, който не отговаря нито на стария БДС нито на евпейските норми, не стана ясно кой , къде и как ще правис стандарта в чиии лаборатории, кой ще прави контрола. Цената се повише - качеството и контрола не. Някои стоки имат БДС, други не, но тези които нямат също увеличиха цените. Има магазини в които редвоно има проблеми, но липсва контрол.

53

Спонги

преди 12 години

Да искат бе. То едно е да искаш, друго е да можеш, пък трето и четвърто - да го направиш.

52

явно

преди 12 години

си ви харесва да се плюете -тъмно червени срещу розови или бледо червени-господа ние сме във феодален строй-благодарение на червените олигарси-ми те командват и бат миро-това дали ще ви се изясни в следващите 100 години

51

КуКу

преди 12 години

"Какво още трябва да се случи, за да си отиде, питат от КБ"Да спрат да го харесват повече от половината българи, например.

50

Дармадан

преди 12 години

Аз не съм видял досега вече повече от 65 г. левицата нещо да даде-тя само иска,кот падне бате ! :)))))

49

до 51

преди 12 години

За съжаление земеделие има, но е само то, нямаме селско стопанство, унищожи се животновъдство, лека промишленост и т.н., но земята се обработва и се продаваме на Испания и Холандия зърното си, за до могат те да отглеждат животни и после да им внасяме ние ***. Тъй, че да това си е Министерство на земеделието, а не на селското стопанство и храните

48

Анонимен

преди 12 години

E NA NEGO MU E POZVOLENO TOVA S 25 GOD MESO VNOSA I DA NI TROVI A SASHTEVREMENNO DA NI GOVORI ZA KA4ESTVO NA HRANITE TOI E S MONOPOLA ZAEDNO I E NA % NO TOVA MN DOBRE GO ZNAE NASHTI SPECIALEN PREMIER BORISOV TOZI 4OVEK E ZA ZATVORA NE ZA MINISTAR ETO TEZI HORA NI UPRAVLQVAT HORA KOITO NI TROVQT I NAI VE4E LAJAT I SHTE MI KAJE LI BB S KAKVO SA POVE4E OT PREDISHNITE ???????????????????????????????????????????????????????????/

47

агент

преди 12 години

Ами трябва пак да внесе 25год ирладско месо.Целия е накалинчен. Какво искаш от човек , който си яде пациентите и довчера е бъркал в кравешкия г*з.Колко му е акъла?

46

777

преди 12 години

ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ НЯМА!!!ТО БЕ УМИШЛЕНО РАЗСИПАНО, ЗАРАДИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!!!ДОРИ И ДА ИСКАМЕ ,НЕ МОЖЕМ ДА ГО ВЪЗСТАНОВИМ, ПОРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ДЕМОГРАФСКИ ПРИЧИНИ!!!ВЪПРОСЪТ ТОГАВА Е ,ТОВА МИНИСТЕРСТВО ЗА, КАКВО НИ Е ?ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН, ДА СМУЧЕ ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ЗА НАШИ ХОРА И ТАКА ,ДО СЛЕДВАЩИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!!!

45

Анонимен

преди 12 години

Какъв ли още номер трябва да му спретнем, за да си отиде - питат от КгБ.

44

Анонимен

преди 12 години

Миро, само бели правиш, сменяш етикети и вдигаш цени. Ти стоиш зад скандалните назначения на калинки и харизановци.Ти внесе половин вековно месо. В тази връзка някои хора е по-добре да нямат висше образование, защото ги издигат и големи бели правят. Ти си от тях. Ходи си с добро, но в село не стъпвай, че ще ядеш бой.