Каракачанката Йорго, която също трябваше да развива българо-руските отношения. Снимка: Булфото
fallback

Премиерът Бойко Борисов изпрати специална поздравителна телеграма до Владимир Путин по повод избирането му за президент на Руската федерация, съобщават от правителствения пресцентър.

"Вярвам, че и занапред ще продължите да отделяте сериозно внимание на развитието на приятелските българо-руски отношения и да давате Вашия активен принос за разширяването и задълбочаването на взаимноизгодното сътрудничество между България и Русия във всичките му измерения", се чете в телеграмата на Борисов.

В нея министър-председателят поднася своите искрени пожелания за успешна и ползотворна дейност в името на благото на руските граждани, за мира и сътрудничеството в Европа и в света.

"Бих желал да изразя увереност, че на базата на изградените между нас отлични отношения, чрез открития и прагматичен партньорски диалог, заедно ще продължим да търсим и ще намираме най-правилните решения на въпросите от взаимен интерес за нашите страни и народи", завършва писмото на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

за 115

преди 12 години

думите си*

99

!?

преди 12 години

Така както гледам, доста голяма част от вас са живели в Русия и явно са доста на "ти" с нещата. Хайде моля Ви не се излагайте - живота в Русия е доста по-евтин от колкото тук. Да, факт е, че доходите им не са толкова високи, но изкарват достатъчно за да си живеят спокойно живота. А за Путин, какво да кажа - страхотен политик, който върна Русия на световната сцена. Горбачов продаде СССР, Елцин го изпи, Путин върна Русия където и е мястото. Преди да ме оплюете, така смятам и заставам зад димите си

98

Анонимен

преди 12 години

Абе и двамата са си бивши комунисти, едни и същи методи на управление използват :)))Само виновните са други :)на ББ са му виновни Станишев и Костов, а на Путин американците и запада

fallback