Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицията проверява сигнал за поставено взривно устройство в централата на ПП "Атака", съобщи директорът на СДВР Валери Йорданов пред "Фокус".

Районът около сградата на партията на ул. "Врабча" е отцепен, има засилено полицейско присъствие.

Очаква се на мястото да пристигне екип на СДОТО.

От 13.00 часа днес е насрочен Национален сбор на партия "Атака" в централата на партията на столичната ул. "Врабча". Тогава се очаква да бъде поставен въпросът за лидерството в партията и да бъде поискана оставката на Волен Сидеров.

Oще по темата

"Зависи вече и какво ще преценят самите организатори в централата. Има възможност, след като се извърши проверката, който отговаря там за мероприятието, да даде съгласие да продължат и тогава могат да продължат. Иначе сградата се затваря за 24 часа", коментира още старши комисар Валери Йорданов.

По-рано днес още четирима националисти напуснаха парламентарната група на партията, която остана само с 10 души и е на ръба на оцеляването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

...

преди 12 години

герб и атака са циркаджий

25

Цар Киро

преди 12 години

Къде е Цар Киро, а ? Къде се движи, ама точно сега, може ли да кажете? Къде краде с аверите си от Катуница, разкрит е в Секция Позиця на 7plus7. net - И Гърците ни намразиха, писна им от нас

24

Бомбата

преди 12 години

Атакистите! Стига бе другари, излагате се с тия театро циркаджийски маневри в почти предсмъртна агония. Само дигате пара за да не ви забравят медиите... защото народа ви забрави вече... смеееееееееех!

fallback