Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото
fallback

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Oще по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

212

djani

преди 12 години

СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода правилно прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...

211

любовни мъки

преди 12 години

е няма по-просташка държава с по-прости люде избрани в НС. Тарикатското семейство ВОЛЕН-СИДЕРОВИ СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА в лицето на една ***-използвачка като тоя клюн-Деница. Егати националните "идеали" - целия цирк е за кинти и то от нашите данъци! Нали вие бе, уважаеми избиратели вкарвате такива в парламента? И в ГЕРБ има такива *** - справка - Лъчо с гладкия мозък.

210

тогава :

преди 12 години

г-жа Капка изглежда в пъти по-интелигентна и почтена от младочката - със още "зелено около устата" ,както казваха бабите.

fallback