212

djani

преди 12 години

СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода правилно прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...

211

любовни мъки

преди 12 години

е няма по-просташка държава с по-прости люде избрани в НС. Тарикатското семейство ВОЛЕН-СИДЕРОВИ СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА в лицето на една ***-използвачка като тоя клюн-Деница. Егати националните "идеали" - целия цирк е за кинти и то от нашите данъци! Нали вие бе, уважаеми избиратели вкарвате такива в парламента? И в ГЕРБ има такива *** - справка - Лъчо с гладкия мозък.

210

тогава :

преди 12 години

г-жа Капка изглежда в пъти по-интелигентна и почтена от младочката - със още "зелено около устата" ,както казваха бабите.

209

ако....

преди 12 години

Ако тези двамата на фотоса се разделят, тъкмо ще се види КОЙ е по-способен от тях.Г-жата изглежда доста способен човек.За другият на фотото ---- не е ясно точно кое -как е . Иначе имаше доста смели изяви на времето...А ако и двамата са способви - защо се разделят ?2И ако и двамата са умви - и ако "сапунките " не са верни - защо не осатнат заедно ЗАРАДИ КАУЗАТА - наали се твърди, че атака им е най-важната кауза - - впрочем за какво им е атака - за принципи или положение ? Я да видим....

208

ако е вярно ????

преди 12 години

НЕ ЩЕ ДА Е МНОГО ДОБРЕ .въпрос - МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОСПОРЯТ ТВЪРДЕНИЯТА В този " турсти сериал" ?!Факти ??А иначе г-жа Капка изглежда наистина порядъчна г-жа.А иначе Деница мяза малко на " ню тайп" моми български ,, дето искат да си уредят всички неща дето са по рекламите , и при това ЗА НУЛА ВРЕМЕ....Кой къде е гледаллллл.... Ами Митко - той защо харесва такива лица, с явен кариеристичен блясък в очите ..??? Ама , хорица --- внимавайте повечко, де .....!!!!

207

Анонимен

преди 12 години

Ето това е българският елит !!!!!

206

валери симеонов

преди 12 години

проблема е че некои *** направиха мнооо пари

205

alienum

преди 12 години

Егати партийката дето се крепи на креватните истории на две п..ки и един откачалник! Някой не му ли е казал да не си вади оная работа там дето си вади хляба. Лидерът на антитурската и антициганската партия прави типично *** работи и забърква сюжети, достойни за турски сериали.

204

коко

преди 12 години

Пуснах един *** в морето .Вълната започна да го вдига все по-високо и високо.Качи се на гребена на вълната.И след това падна изведнъж от високото.В живота с хората става същото.

203

БРУТАЛЕЕН

преди 12 години

Волен е брутален. Оня искаше да му вземе поста и веднага бодна приятелката му.Капка к,во ли си е викала-сега Атака е разгромена и по правилник лидера трябва да подаде оставка, я да използвам момента да сложа синчето шеф,след което да бия шута на Волен щото ми не трябва вече.Да ама не.Те ти булка Спасов ден като се хващаш с болен мозък.Пак се благодаряй че Волен не те е обявил за изчезнала пък докато те търсят да те държи заключена в мазето за 24 години като оня Фрицъл че са на една дата родени:)

202

Анонимен

преди 12 години

Това беше Листопад, 345 епизод, 2 поредица. Утре очаквайте епизод 346, а ако актьорите са много активни, като бонус може да ви пуснем и епизод 347...

201

Зя днес ми стига

преди 12 години

Днес БГ сте такива гъзолюбеници, че просто ми се немее...

200

батакист

преди 12 години

жак им е и на двете .

199

СК

преди 12 години

Егати партиите ,егати семеиините драми............

198

д0

преди 12 години

ВОЛЕН СЕ УЯДЕ

197

горчиво!

преди 12 години

Редакцията поздравява всички атакисти с песента Стар козел млада върба лющеше.

196

шишо

преди 12 години

Ето до къде стига дребната душичка. *** човек не може да носи товара на славата.

195

Жените в политиката

преди 12 години

Трябва да са морални, консервативми И ДА ПРИЛИЧАТ НА ИСКРА ФИДОСОВА.Иначе гледайти какви работи стават - заради една дупка с косми се разцепи цяла партия.

194

еротична Атака

преди 12 години

Аз не съм атакист, но бих "капнал" на Капка....една голяма....капка..да я изпапка.

193

мдаааа

преди 12 години

Самата идея на "атака" никак не е лоша в много аспекти,но за съжаление с такъв лидер...беше за кратко,казвам беше,защото не ми се вярва повече да съществува,особено с Болен начело....жалко,можеше да е нещо хубаво но...