Снимка: БТА
fallback

Гласувах за едно динамично и прагматично президентство, коментира кандидат-президентът от ГЕРБ Росен Плевнелиев, след като гласува в София.

"Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени места.

България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждава", допълни той.

Споре Плевнелиев каузата на тези избори е много силна и важна – ускоряване на развитието на България.

Във връзка с неуредиците при гласуването на първия тур той заяви, че има компетентни органи, които трябва да си свършат работата.

"Аз очаквам днес драматично подобрение. Днес ще се гласува много по-лесно", коментира Плевнелиев и още веднъж призова гражданите да отидат до изборните секции.

На въпрос какво ще прави в изборния ден кандидат-президентът отговори:

"Днес ще се разхождам със семейството, ще готвим палачинки и следобед ще караме колела".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

Мими

преди 12 години

Ако има нещо, с което не сме живели, то това е позитивизъм. 20 години не намерихме общо мнение, че трябва да бъдем управлявани единно... И сега имаме 7 парламентарни групи!!! Какво е това не мога да проумея! Аз гласувах за единство в правителството и управлението!

151

Анонимен

преди 12 години

Подпалиха джипа на Бандаловски. Той смята, че е отмъщение на левскариАми то власт как се взима?

150

Христо Стоичков

преди 12 години

Моят номер е най- великият!!!

fallback