Опашка, охранявана от полиция пред ОИК София. Снимка: Булфото
fallback

Не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването, заявиха в декларация от партията.

"Разбираме напрежението у членовете на СИК-овете, както и преумората, разбираме и че опонентите ни не могат да преживеят изборната загуба. Категорично обаче не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването.

Oще по темата

Напротив – още с откриването на изборния ден представителите на останалите извън ГЕРБ партии в СИК по всякакъв начин се опитаха да бойкотират изборния процес – не се явиха в изборните секции, което наложи стартът на изборния ден да започне с 30 минути закъснение.

В късните часове на нощта, когато вече имаше яснота за резултатите, членовете на СИК от квотите на другите политически партии напуснаха помещението на ОИК София, оставяйки чувалите с бюлетините без надзор.

Категорично отказваме и този път да влизаме в диалог с политици, чиито резултати от изборите говорят достатъчно ясно колко провалени са", допълват от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

188

ясно е

преди 12 години

При 7 членна комисия + по трима застъпника на партия : общо 27-28 човека като как ще се изманипулира?!?Изборите преминаха в пълен ред ,спокойно до 20 чСлед това до 23 часа броене на бюлетити - сгънати , разгънати ,засичане със списъци ,пакетирате ,облепване.Протоколи във всеки от налюдателите като копие на основнияПри предаването беше МНого трудно ,но и там комисията беше вежлива и не знам как успяваха да се справят!!

187

колко умно 192

преди 12 години

Само така може да има Комунизация ,+***+ Доганизоция!!! В цялата страна

186

колко умно 192

преди 12 години

Само така може да има Комунизация ,+***+ Доганизоция!!! В цялата страна

fallback