Росен Плевнелиев. Снимка: Булфото
fallback

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев бе сред първите, които гласуваха в избирателната секция в столичния кв. „Бункера“.

На излизане той обясни, че гласува „с мисъл на добро в сърцето, със силна мотивация в ума“, за това, което трябва да се направи за България.

Българските политици трябва да гарантират стабилността в страната, както и да направят така, че кризата да не се отразява толкова върху хората, допълни Плевнелиев.

Кандидат-президентът на ГЕРБ дойде да гласува без съпругата си. Все пак обясни пред журналистите, че тя ще упражни правото си на глас по-късно.

Попитан как ще прекара днешния ден, той каза, че ще бъде с децата си и ще отидат на кино, а от 18,00 часа „отново сме в екшъна на президентските избори“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

Анонимен

преди 12 години

147Човекът просто цитира какво е говорил с детето си. Ненормалник като теб обаче, от муха ще направи слон.

130

смешници

преди 12 години

Чух от първо лице на какво кино щял да ходи Плевнелиев - щял да гледа "смешния филм с мистър Бийн". Предполагам, че става дума за Джони Инглиш, защото за друго, свързано по някакъв начин с Мистър Бийн, в кината днес, не се сещам. Наистина се надявам човек, който се изразява толкова "точно" по толкова елементарен въпрос, да не стане президент - че кой знае дали няма да каже някой път за посещение при Обама, че отива да се срещне с един, който може да скача...

129

обективен

преди 12 години

Заслепен от популизъм, облъчен от поръчкови агенции, прелъстен от дребнотемие такъв е нашенският избирател непосредствено преди изборите. Един крайно незавиден събирателен образ...предлагам да променим това...властта разчита днес младите хора да не гласуват.. защото знаят че традиционно правят това късно. Затоваса липсата на организация във всички избирателни секции, опашките, проблемите пред хората да гласуват.. 1 човек гласува по 8 мин?!!! поредният опит за манипулация на вота. Да ги спрем

fallback