Ивайло Калфин. Снимка: БТА
fallback

"Гласувах за това България да е обединена, да има кауза, да върви напред". Това заяви кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин, който гласува в СОУ "Алеко Константинов" в столичния кв. "Красна Поляна".

"Гласувах за тези, които навършват 18 години, за да живеят в България, която е европейска държава, модерна и демократична", допълни той като обясни, че е оптимист за резултата от вота.

Калфин заяви, че се надява денят да мине спокойно и всички притеснения, които се появиха при подготовката на изборите, да бъдат опровергани.

Кандидатът на левицата изрази съжаление от това, че не всички българи, живеещи в чужбина ще могат да гласуват.

"Беше отнето правото на гласуване на много наши сънародници", категоричен е Калфин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

leonsio

преди 12 години

Тъкмо се събуждам. И отивам да гласувам, няма как. Добро утро и... умната, ей!

59

обективен

преди 12 години

Заслепен от популизъм, облъчен от поръчкови агенции, прелъстен от дребнотемие такъв е нашенският избирател непосредствено преди изборите. Един крайно незавиден събирателен образ...предлагам да променим това...властта разчита днес младите хора да не гласуват.. защото знаят че традиционно правят това късно. Затоваса липсата на организация във всички избирателни секции, опашките, проблемите пред хората да гласуват.. 1 човек гласува по 8 мин?!!! поредният опит за манипулация на вота. Да ги спрем

58

да гласуваме!

преди 12 години

днес България гласува ЗА или Против демокрацията... българино, мисли с главата си, не с телевизорите и платените медийни притурки...

fallback