Волен Сидеров гласува. Снимка: БТА
fallback

"Тези избори ще бъдат опорочени" - това мнение изрази кандидатът на "Атака" за президент Волен Сидеров, след като гласува в избирателната секция в Първа частна математическа гимназия.

Сидеров даде съвет на журналистите да насочат вниманието си към начина, по който се броят бюлетините и към агенцията, която обработва резултатите.

Според него опасността е именно там, защото ще се подмени резултатът, "така че да си нагласят нещата".

Той обаче изрази увереност, че истината ще излезе наяве и дори цитира Библията: "Всяко тайно нещо става явно, пише в Евангелието", посочи лидерът на "Атака".

Въпреки съмненията си за опорочаване на вота Сидеров заяви, че "днес българският народ ще удари здрав шамар на управляващата партия ГЕРБ".

Кандидатът за президент очаква шамар и за "медийно-социологическата мафия", която по думите му предварително е класирала кандидатите за кметове и за президенти в "А" и "Б" отбори.

Помолен за коментар на избирателната активност, Сидеров заяви, че от първите няколко часа на изборния ден не може да се направи реална преценка. Според него избирателната активност е нормална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

яким

преди 12 години

ти знаеш ли ,че имаш страшни очи.вуйчо ми има вила наблизо ,ЩЕ СИ ОПЕРЕШ НЯКОЙ НЕЩА

72

Анонимен

преди 12 години

Волене има само едно нещо 100% сигурно ти никога няма да си президент няма дори да влезеш пак в парламента....

71

антиЕС

преди 12 години

Волене ,много се издъни,сега ти се иска да се явиш на поправителен,ама няма ти повярват въпреки ,че говориш хубави и верни неща,сам се закопа

fallback