На пресконференция в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев представи кандидата на партията за кмет Милко Багдасаров. Снимка: БТА
fallback

Лошото управление на страната е причина за драстичния спад на чуждите инвестиции у нас, които са намалели 30 пъти за 4 години. От 6 млрд. евро през 2008 г., за последните осем месеца на 2011 г. те възлизали на 200 млн.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Кърджали, където бе по покана на младежката структура на партията и за да подкрепи на кандидата за кмет на БСП Милко Багдасаров.

Станишев заяви, че навсякъде БСП играе сериозно и кандидатите за кметове и общински съветници не са проформа.

Задачата на партията е да бъдат спечелени колкото се може повече кметски места, но ще се търси не количествена, а качествена промяна.

Лидерът на БСП подчерта, че манипулациите на изборите от страна на ГЕРБ са започнали още с промените в Избирателния кодекс и количествените представителства на ГЕРБ и АТАКА в избирателните комисии.

За да бъде избегната манипулация на изборите, от БСП са взели мерки срещу всеки опит за фалшифициране.

Нашето оръжие е истината, а на ГЕРБ оръжието са парите и натискът, заяви Сергей Станишев.

Не на последно място той коментира важността на президентската институция, която според него трябва да играе ролята на намордник на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

334

Анонимен

преди 12 години

Станишев да не би да завижда нещо??!? Герб са си партия с много пари такаче...

333

краси

преди 12 години

Това не е вярно! Станишев се бърка там където не му е работа и сега предизборно нарочноо говори глупости!

332

Анонимен

преди 12 години

Познайте тогава в чии джобове са влезли тези парички? Който е бил на власт, взел си ги е и си е заминал. А защо не помислите малко дали реално съществува инвестиция от 6 млрд. лв., която външните инвеститори да решат да влагат в България?

fallback