Снимка: Булфото
fallback

"Най-сериозният проблем са хората, които нямат доверие в това, което движи демокрацията, и най-тежката част на предизборната кампания е да убедиш тези хора да гласуват". Това посочи на среща с жители на Пазарджик кандидат-президентът Меглена Кунева.

"Привилегия за мен е да се явя на тези избори, защото съобразиха останалите кандидати с моя профил и почерпиха мои идеи", допълни Кунева.

Oще по темата
21 сеп 2011 12:53
461
"Не отричам партиите, те са добра възможност за натрупване на опит, но трябва да се отвори нов прозорец за участие на гражданите във властта, а именно чрез президентската институция", отбеляза Меглена Кунева.

Кандидат-президентът сподели, че се чувства еднаква с хората, с които се среща, по това, че вярват, че на важните
места трябва да са подходящите хора, допълва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

оса

преди 12 години

Когато те видя или чуя,преминавам на друг канал. Имам алергия и от визията ти и от гласа ти. И то не за много неща Само за едно ,но много важно.За теб гласувах да станеш ЕВРОДЕПУТАТ , ти след това пожела да си ЕВРОкКОМИСАР,защото там е по-голямата далавера.ТИ СИ ЛЪЖКИНЯ,ТИ излъга не само мен ,а всички ,които ти повярваха.Но както казват:"Да ам не"! Ти предаде и България. Ти погреба АЕЦ Козлодуй,земеделието,еврофондовете и..... Както казва твоя патрон"Дойде му времето да си вървиш ."

37

КИМ

преди 12 години

И аз съм за Кунева ,както казва 38-Куневец :) е най - малкото зло , а и може би е време да си оправим държавата , както трябва , а не другите страни да ни дават пари да се уж оправяме и парите да си потъват някъде... ,прикрити уж в новото строителство - магистрали и зали , ама къде са останалите милиони... КУНЕВА ПЪРВАТА ЖЕНА ПРЕЗИДЕНТ !!! :)Не давайте да Ви манипулират

36

Куневец

преди 12 години

Кунева е най-малкото зло.Да гласувате за Кунева е единствения начин да се отървете от Плевнелиев и Калфин.Иначе става лошо.

fallback