Снимка: БТА
fallback

"Основният опонент на РЗС е групировката ГЕРБ, водена от Бойко Борисов и ние искаме на всяка цена тя да бъде уволнена".

Това каза лидерът на РЗС Яне Янев пред присъстващите на Националната конференция на партията, която се провежда в НДК.

На форума бяха представени кандидатите за президент и вицепрезидент, както и кандидатите за кметове и общински съветници.

"С този форум ние официално откриваме нашата предизборна кампания. Ако позволим Бойко, Цецко, Цецка и компания да овладеят президентската институция и да се закрепят в местната власт, нашата страна отива към едноличен режим", предупреди лидерът на РЗС.

"Полицейската палка ще стане основен аргумент, съдът ще бъде превърнат в подразделение на МВР, а свободното слово – в пародия, бизнесът ще бъде окончателно задушен, а мизерията ще бъде постоянното състояние на обикновените хора", допълни той в словото си.

По думите му РЗС заслужено е извоювало място на най-твърд разобличител на корупцията и организираната престъпност по високите етажи на властта.

"Затова си спечелихме омразата на мафията и нейната държава, но и уважението на честните хора на България", е тезата на лидера на партията.

Oще по темата

"Ние имаме най-добрия, най-борбения, най-компетентния и най-чист президентски тандем в лицето на доц. д-р Атанас Семов и Поля Станчева", посочи Янев.

На свой ред кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов заяви, че ще поведе и доведе българския народ до нова конституция и нова българска държава, в която да останем.

Поля Станчева пък каза пред присъстващите в НДК, че се кандидатира за вицепрезидент защото иска да промени тази лишена от същност длъжност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

179

Анонимен

преди 12 години

туи манинкото човече не млъкна еи....еб*хти и дразнителчето гадно

178

Анонимен

преди 12 години

172 я се махни на някъде червена кратуно

177

Анонимен

преди 12 години

яне скатай се някъде докажи си компроматите трябва да те съдят хич те няма от раменете на горе ти си за раднево

fallback