Найден Зеленогорски. Снимка: Булфото
fallback

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски ще бъде издигнат закандидат-кмет на общината от партията "Българска нова демокрация" /БНД/.

Лично Зеленогорски съобщи това днес на пресконференция в присъствието на кандидат-президента на сините Румен Христов и на лидера им Мартин Димитров.

"Ще се явим заедно с партията "Българска нова демокрация", защото сме заедно и в президентската коалиция, която подкрепя Румен Христов за кандидат-президент", аргументира се Зеленогорски.

Той припомни, че след като е направен отказ да бъде регистрирана местната коалиция "Заедно за община Плевен", с която е печелил досега, е получил предложение от десетина партии, които са поискали да го издигнат за четвърти кметски мандат.

Според него има сценарий, в който участват ГЕРБ и БСП, целящ да не го допуснат до участие в местните избори.

Той отново потвърди намерението си да съди държавата, че е допусната за участие до избори местната коалиция "За Зеленогорски", която всъщност била срещу него, а не е допусната коалицията, която го подкрепя.

Oще по темата

Зеленогорски смята, че коалицията, която е против него и ползва фамилията му, е нарушила човешките му прави.

По думите му в случая има нарушение на Конституцията и на закона за личните данни, затова той ще внесе жалбата си в съда в Страсбург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Зеленгоров

преди 12 години

За повечето политици, престъпници, олигарси, та дори и за хора като Зеленегорски България не е страна, родина, в която се е пръкнал и отраснал, а синоним на лека жена, ***, която можеш да съдиш за всичко, каквото си решил и за това,че такива политици, да не кажа ***, не са ти угодили на стремежа, желанието, целта! Престъпници я съдят тази България, че тези папищаши с черните раса са ги съдили в продължение на 5-6 години, мафиоти я съдят, че по написаните от депутати-юристи закони има предвидени сума ти дупки и вратички, а някой честен съдия ги е осъдил по съвест; други пък я съдят, че законите в БГ позволяват нещо, вкл. и много неща, а властите в даден момент спират кранчето. Та и Зеленогорски: не казва, че ще съди ЦИК, а ще съди България! Защото тя му е виновна: не тези от ЦИК, а страната! Очевидно турците не са ни научили на акъл, ще се наложи отнякъде някой да ни вземе за поправителен! А комшиите открай време проявяват такова желение!

44

избирател

преди 12 години

Когато глауваш за кмет предложен от ГЕРБ или БСП ,гласуваш и за определн тип управление .Доброто бъдеще на България и хората в нея е обединение на хората подкрепили новия европейски път на страната ни ,хората от СДС ,ДСБ,ОДС и всички партии които залагат на дясно центристки идеи , принципи и цели .Не може добруването на хората да се осъществи с популистки и непрофесионални действия и практики .Н.Зеленогорски е кандидат на десницата в Плевен ,гласувайте умно !

43

цветанов

преди 12 години

Плевенчанино махни Найден- гласувай за магаре посочено от ГЕРБ!!!

fallback