45

Зеленгоров

преди 12 години

За повечето политици, престъпници, олигарси, та дори и за хора като Зеленегорски България не е страна, родина, в която се е пръкнал и отраснал, а синоним на лека жена, ***, която можеш да съдиш за всичко, каквото си решил и за това,че такива политици, да не кажа ***, не са ти угодили на стремежа, желанието, целта! Престъпници я съдят тази България, че тези папищаши с черните раса са ги съдили в продължение на 5-6 години, мафиоти я съдят, че по написаните от депутати-юристи закони има предвидени сума ти дупки и вратички, а някой честен съдия ги е осъдил по съвест; други пък я съдят, че законите в БГ позволяват нещо, вкл. и много неща, а властите в даден момент спират кранчето. Та и Зеленогорски: не казва, че ще съди ЦИК, а ще съди България! Защото тя му е виновна: не тези от ЦИК, а страната! Очевидно турците не са ни научили на акъл, ще се наложи отнякъде някой да ни вземе за поправителен! А комшиите открай време проявяват такова желение!

44

избирател

преди 12 години

Когато глауваш за кмет предложен от ГЕРБ или БСП ,гласуваш и за определн тип управление .Доброто бъдеще на България и хората в нея е обединение на хората подкрепили новия европейски път на страната ни ,хората от СДС ,ДСБ,ОДС и всички партии които залагат на дясно центристки идеи , принципи и цели .Не може добруването на хората да се осъществи с популистки и непрофесионални действия и практики .Н.Зеленогорски е кандидат на десницата в Плевен ,гласувайте умно !

43

цветанов

преди 12 години

Плевенчанино махни Найден- гласувай за магаре посочено от ГЕРБ!!!

42

Ей,селяндур

преди 12 години

Пътник си вече! Съсипа града този гашник!...15 000 души намалиние за 10 години,това е катастрофа! Какво по-показателно от това! Як шут го очаква този ***!

41

Анонимен

преди 12 години

Ти луд ли си или кьорав

40

luka

преди 12 години

abe tozi gospodin 6t0 ne vzeme da poo4isti grada ot mizeriata i ***.napravo biah potresen ot boklucite v raiona na pazara.mangalski grad

39

садовец

преди 12 години

Върнете Румен Петков да ви наторява фонтаните плевенски лалугери!

38

Gragra

преди 12 години

Гра - гра -грааааа аз съм гарга рошава, ама и за мене нема ве4е живот в Плевен граа , отивам си на Садовец там е по -рахат граааааа.

37

До 36

преди 12 години

Ето поредната лъжа. Въпросният потребител пише ник плевенчанКА (т.е. уж е жена), а в кометара си пише, че бил УБЕДЕН (т.е. е мъж). Нека си уточни пола и тогава да пише поръчкови лъжи и хвалебствия. А това, че Плевен напълно затъна през последните години го знаят вече и гаргите.

36

Плевенчанка

преди 12 години

Абе хора, като толкова обиждате кмета на града ни, просто не гласувайте за него ! Аз вярвам в него и съм убеден, че отново ще спечели изборите. Ако нямаше шансове отново да стане кмет, защо тогава му правят тия спънки !? Да си гледат работата - Найден отново ще е кмет на Плевен, та хората го харесват !!!

35

Заедно за Плевен

преди 12 години

Господин Зеленогъзки, интересно ми е психолог да му направи психопрофил по снимка. Това човече не мяза на мъж, па камо ли на политик и кмет на все още един от по- големите БГ градове- Плевен. За съжаление БСП-ГЕРБ му направиха реклама с този отказ на регистрация. И без друго едва ли щеше да вземе повече от 10% този юнак. Съсипа Плевен и е време да му бием шут в педалския ***, макар че се съмнявам наследника му да я свърши с нещо по добра. Явно ЦЕнтрална и Северозападна България не са интересн

34

IVo_1

преди 12 години

Избягах от превен преди 9 години,и тогава нямаше развитие в тоя град и сега, юне може да ме накара тоя жалък кмет да се върна. Няма работа,няма условия за развитие на бизнеса в тоя град. Всичко се върти около дюнерите на Аладин,фирмата на Найден за тротоарни плочки която обира винаги поръчките на общината,фирмата му за алуминиева дограма,и кой знае колко още фирмички има. Тоя град го превъра в собствен.А реално нищо не е правил.Нека кат дойде новия кмет да направи пълна проверка и да видим тогаз

33

Анонимен

преди 12 години

Нека този селски хитрец на снимката да каже как тича покрай побеснял да се подмазва и да се слага на *** в село Буковлък и Славяново. Избираш Зеленогорски, получаваш Доган.

32

Анонимен

преди 12 години

Този е готов и с дявола да стане съюзник, само да драпа за власт. Голяма алчност, голяма лакомия.

31

Анонимен

преди 12 години

Кога ще бъдат разледвани и проверени деянията и нарушенията на скандално известния зам. кмет на Плевен по строителството Огнян Цанев. Той е станал нарицателно за корупция. Нека компетентните органи проверят какво прави тоя.

30

Анонимен

преди 12 години

Изпишете на Гугъл КОРУПЦИЯ В ОБЩИНА ПЛЕВЕН и вижте и чуйте клипа във VBOX7. Вижте и чуйте за какво иде реч...

29

младоженец

преди 12 години

Късно е, либе, за китка...

28

Анонимен

преди 12 години

Този двуличник и лицемер лъже всяка минута и секунда и мисли единствено за личното си благополуцие. Превърна Плевен в затънтена провинция. Обградил се е с няколко прости послушковци, без образование, без възпитание. Не допуска интелигентни хора и не търпи чуждо мнение. Знае да отмъщава и е изклйючително злопаметен. Жалко, че толкова години бяха пропиляни за Плевен. Жена му и дъщеря му още преди много години избягаха от Плевен в София. А тоя лъже хората като за последно. Дано се освободим от тоя.

27

Анонимен

преди 12 години

Зеленогорски освен, че напълно съсипа и унищожи Плевен, но той разсипа и спорта, индустрията, икономиката, здравеопазването, туризма, инфраструктората, културата, образованието, търговията в града ни. Целите улици са разбити и в големи трапове и дупки. Вижте например улиците Брацигово, Антим , Дрин, Самуил, Индустриалната зона - това у направо ужас. Този селянин от село Садовец унищожи всички свери на обществения живот в града ни. Опита се да унищожи и най-старато читалище в Плевен.

26

Stojan

преди 12 години

Искам само да кажае че Найден Червеногорски е син на активни борци против фашизма и капитализма.Сами си правете изводи за какъв ,, демократ " става на въпрос.За 3 поредни мандата този човек съсипа един процъфтяващ град и го ваправи село.Последният му мандат беше спечелен изключително и ицзяло с *** гласове от Славяново, Буковлък и т.н.За тези три мандата Плевен намаля откъм хора, които потърсиха препитание в София или в чужбина.Сами можете да си отговорите за какъв човек става на въпрос.