Снимка: Dnes.bg
fallback

Министърът на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) Лиляна Павлова е назначила за председател на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ ) досегашния член на борда инж. Лазар Лазаров, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

По-рано днес е прекратен договорът на досегашния председател на Управителния съвет на АПИ инж. Сергей Михалев. От министерството посочват, че договорът е прекратен по взаимно съгласие заради "приоритизирането на дейностите, които предстоят в Агенция "Пътна инфраструктура".

С избора на Лазаров се гарантира приемственост в дейността на АПИ и се избягва изоставяне от строителните графици и срокове. За нов член на управителния съвет е назначена Лазарина Стоичкова. До момента тя е заемала поста директор на дирекция в АПИ.

Oще по темата
Стоичкова ще отговаря за изпълнението на проектите по двете европейски програми - Оперативна програма "Регионално развитие" и Оперативна програма "Транспорт". Опитът й досега ще подпомогне и изиграе ключова роля в предстоящия процес на подготовка на проектите за следващия програмен период - 2014 - 2020 г., убедени са от  министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Браво

преди 12 години

Ако инж. Лазар Лазаров бе тъй подходящ , защо не бе назначен до сега ? Защо ли ? Защото до сега не бе на власт неговата дружка Лилянка Павлова . Сега Лазар ще краде Павлова ще го защитава и ще си делят парите . Би ли могло да баде по-прекрасно- нова Министърка нова колица . Българио , губим малкото кадри които искат да отърват от тази каша !!! Михалев бе първия шеф на АПИ който не бе хванат в издънка .А ние го сменяме заради "наш човек " ???

11

Анонимен

преди 12 години

тая ще стане по-алчна и по-дебела от фидоската

10

Анонимен

преди 12 години

тия си сменяват министри, шефове както аз тоалетната хартия

fallback