Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов. Снимка: Булфото
fallback

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов вижда в отнемането на лиценза на "Лукойл" за данъчните складове знак, че законите са еднакви за всички и има политическа воля те да се спазват.

"За първи път има такава политическа воля законът да се спазва – не само по този въпрос, а по всички останали", коментира за БТА Николов.

"Лукойл" имат инвестиционна програма в тази връзка, така че не виждам проблем", посочи той.

"Не са изпълнили закона и така е решила изпълнителната власт – да им отнеме лиценза", допълни Николов.

По думите му това се случва за първи път, така че трябва да се отчете както от опозицията, така и от народа, че има такава воля да се спазва законът.

"Лукойл Нефтохим" остана без лиценз за управление на данъчни складове заради неспазеното изискване да бъдат монтирани измервателни уреди в складовете им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Анонимен

преди 12 години

Събудете се, хора. Нима джуджето Борисов има дори най-малкия шанс да пипне Златев. Златев би го смачкал за броени минути. Просто интереса клати феса. Лукойл така или иначе излиза в планов ремонт, защо хем да не направим една PR акция за изборите на протеженцето, хем да подпрем цените на бензина...

100

Анонимен

преди 12 години

Законите са за всички, така трябва да бъде, но от изказванията на всички от ГЕРБ, личи че това предварително замислена пиар акция, а не нормално и логично прилагане на буквата от закона.Който разбира от разходомери, петролни инсталации рафинерии и т.н. му е ясно, че това не е лесна работа, както при бензиностанциите.

99

Анонимен

преди 12 години

Фидосова да обясни защо Костов и М. Димитров подкрепиха правителствените мерки с/у монополистите, а Сергей по комунистияески обичай почна точно както правеше тя вчера да съчинява интриги и лъжи, вместо да подкрепи отнемането на лиценза.Каде е "новата тройна коалиция" др. Фидосова? Въпросът се отнася и към Бойко Борисов. Днес имаме пак нова" тройна коалиция: Сини, Герб и Атака. И. Ф. и Б. Б. да си поблъскат главите в/у този сложен казус. Дали имат акъл да го проумнеят :-))

fallback