101

Анонимен

преди 12 години

Събудете се, хора. Нима джуджето Борисов има дори най-малкия шанс да пипне Златев. Златев би го смачкал за броени минути. Просто интереса клати феса. Лукойл така или иначе излиза в планов ремонт, защо хем да не направим една PR акция за изборите на протеженцето, хем да подпрем цените на бензина...

100

Анонимен

преди 12 години

Законите са за всички, така трябва да бъде, но от изказванията на всички от ГЕРБ, личи че това предварително замислена пиар акция, а не нормално и логично прилагане на буквата от закона.Който разбира от разходомери, петролни инсталации рафинерии и т.н. му е ясно, че това не е лесна работа, както при бензиностанциите.

99

Анонимен

преди 12 години

Фидосова да обясни защо Костов и М. Димитров подкрепиха правителствените мерки с/у монополистите, а Сергей по комунистияески обичай почна точно както правеше тя вчера да съчинява интриги и лъжи, вместо да подкрепи отнемането на лиценза.Каде е "новата тройна коалиция" др. Фидосова? Въпросът се отнася и към Бойко Борисов. Днес имаме пак нова" тройна коалиция: Сини, Герб и Атака. И. Ф. и Б. Б. да си поблъскат главите в/у този сложен казус. Дали имат акъл да го проумнеят :-))

98

до 101

преди 12 години

Все още не се разбира дали е театър или не ,но защо ли ми звучиш като издухана флигорна,как всичките болшевишчета кротко и изпълнително овладяхте почти до съвършенство духовите инструменти. Да трябва да призная вашите учители начело с гейчето Станишев много задълбочено и съвестно са ви показвали всички тонове от музикалната стълбица върху инструмента на Доганчо. Браво схващате бързо и с доста талант.

97

невярващ 57

преди 12 години

16-те умника, които са ми нацъкали минусче, сега какво ще кажете? театър е, стана ясно и за *** - но за *** герберасти не. герберастът е с по-промит мозък и от най-дъртия ***.

96

georgi44

преди 12 години

до 99. Значи на теб не ти пука за останалите хора в БГ. Те не искат да затварят Лукойл, а просто да ги накарат да си плащат акцизите и данъците. Това са милиони, които отиват в джоба на някой руснак, но не и в българия. С тия пари могат да се ремонтират пътища, да се подпомагат общини и какво ли още не. Ако Лукойл прецени, че не иска да плаща акцизи като всички останали - прав им път. Или ще работят по закона или няма да работят изобщо..

95

Анонимен

преди 12 години

Aко Нефтохим затвори - ГЕРБ пожизнено да отпишат да спечелят избори в Бургас! Явно на ГЕРБ не им пука за хората в Бургас !

94

Анонимен

преди 12 години

Затова е много важно не да слушаме какво ни казват управниците, а сами да си правим заключения и проверявамв дали това което обещават го правят.

93

Анонимен

преди 12 години

Те от ГЕРБ и къщи покрай язовири щяха да бутат, ама досега само няколко бараки са упеле да свалят. Иначе акцията се раздухваше както и сега.

92

123

преди 12 години

Колко е ясен фалша.Веднага излиза парламентарната група на ГЕРБ и започва да прави политика от една акция на Митниците.Виждате ли ние имаме воля подкрепете ни. А от октовмри 2010 до август 2011 къде ви беше волята.Какво чакахте .

91

Анонимен

преди 12 години

Когато бензинът падне до нормална цена, тогава ще повярвам. Егати фарса...

90

Анонимен

преди 12 години

Циркаджии. Борисов и с пръст няма да докосне Златев. Та нали Златев му дърпа конците. Правят театър за бунаците, които ще се разскачат да ръкоплещят.

89

Дали

преди 12 години

Дали е сценка или наистина е червен картон на руския енергиен рекет?

88

ени

преди 12 години

По глупаво от това,което пишеш,няма

87

антиЕС

преди 12 години

какъв шалтер ве ,тук борбата е за пазар,на мястото на едни играчи идват други

86

topor

преди 12 години

Ам чи май на альохите вече скъпичко им излиза да транспортират техен петрол за Бургас, при наличие на техни заводи в Плоещ(Румъния) със местен добив, и в Турция - от Иран, Ирак и др.Като нищо могат да дръпнат шалтера за постоянно.

85

антиЕС

преди 12 години

до Петкановда те успокоя-единственото което може да се случи е да се появи конкуренция на пазара на горива,да бъде разбит монопола на Лукойл ,съответно цените на горивата да тръгнат надолу

84

антиЕС

преди 12 години

тук много лукойлски протежета май има или тяхни служители треперещи за мазните си заплатки

83

антиЕС

преди 12 години

добре дошли братушки ако сте дошли да влагате пари в страната ни,ако сте дошли обаче да смучете кръвта ни,прав ви път.

82

Петканов

преди 12 години

ПУШИЛКА!От утре литър А95 по 3,50 лв.УРа и гласувайте за ГЕРБ,пълни ***.