Снимка: БТА
fallback

"Атака" не се е отказала от предложението си за избиране на Волен Сидеров за член на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, т.нар. Антимафия.

Това пишат в съобщение до медиите от пресцентъра на партията.

Oще по темата

"Заявяваме, че съществува недоразумение за същността на въпроса. В администрацията на НС са внесени две еднакви за разглеждане предложения за избирането на Волен Сидеров за член на Комисията, внесени две поредни седмици, от народните представители проф. Станислав Станилов и Павел Шопов.

По искане на правния отдел на НС, за да се избегне дублиране на внесените предложения беше оттеглено само предложението на Павел Шопов.

По този начин съществува внесено предложение от народния представител проф. Станислав Станилов за избиране на Волен Сидеров за член на Комисията, което ще бъде разгледано на следващо заседание", пишат от "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

ohlöv

преди 12 години

da mahnat tay otka4alka ot pravitelstvoto

47

ЗМЕЙ ГОРЯНИН

преди 12 години

До 55 Анонимния ГЕЙ Гнусльо споделяй еротичните си хомо фантазии в други форуми Ейй ама никакви задръжки вече нямате бе грешки на еволюцията...

46

Анонимен

преди 12 години

Да, наистина сте със 100% кокоши мозък, за да се ловите на изпълненията на Боленчо, знае си той добре на какво кълвете, за да си осигурява присъствие във властта. Намeрил си е нишичката и си я експлоатира добре в полза на семейството. Кокошките мозъчета си имат достойно представителство в негово лице, но както знаем кокошките са все на дръвника :)))

fallback