Светлана Ангелова. Снимка: parliament.bg
fallback

Депутатката от ГЕРБ и заместник-председател на комисията по социална политика в Народното събрание Светлана Ангелова е оттеглила своята кандидатура за управител на Националния осигурителен институт, съобщиха от партия ГЕРБ.

На днешното заседание на Изпълнителната комисия на партията е обсъден и въпросът с кандидатите за управител на института.

Изпълнителната комисия предлага всеки един от кандидатите за управител на НОИ да представи визията си за развитие на института.

Концепциите трябва да бъдат предложени на следващото заседание на Парламентарната група на ГЕРБ, след което ще се гласуват, за да може кандидатът за поста да докаже, че е подготвен за бъдещата си работа и да получи подкрепа.

Ангелова е благодарила за своята номинация за поста и я е оттеглила, отчитайки необходимостта да не се отслабва работата на социалната парламентарна комисия и добрата комуникация на комисията с финансовото и социално ведомство и НОИ.

Според Изпълнителната комисия бъдещият управител на НОИ трябва да е консенсусна и експертна личност и се нуждае от подкрепата както на ПГ на ГЕРБ, така и на Министерството на финансите и Министерството на труда и социалната политика, припомня БТА.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 12 години

към 35. " Всъщност,Дянков управлява държавата.Управлява както може и колкото може...." - като пилот на изтребител /специално доставен от Хамериката/, продупчено корито в океана ;)))

38

Иван

преди 12 години

ДОБРЕ , ЧЕ СЕ Е ОТТЕГЛИЛА , ЗАЩОТО ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО , БЕЗ ДА Е ИНФОРМИРАНА/УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАПОЧНА ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА И СТАВАШЕ ВСЯКА ГОДИНА, И ПОСЛЕДНОТО ИМ ПЛАЩАНЕ Е РАБОТА НА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО , КОЕТО И ДА БЕШЕ ТО/ , А ИНАЧЕ СИ Е НАЗУБРИЛА УРОКА ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ГЕРБ , НО СЛЕД ТЯХ СЛЕДВА И ПОТОП

37

rumen221

преди 12 години

Приятели,МАСОНИТЕ, водени от "сивия кардинал" Пламен Нунев, се отказват (временно) от управлението на НОИ, за да запазят "Вътрешно министерство"..., защото истинския залог е по-голям...:- ЗАПАЗВАНЕ НА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА...!!!Заб. - Масоните в другите партий... не спят... Предстои преразпределение на милиарди в Енергетиката, Земеделието и Екологията...

fallback