39

Анонимен

преди 12 години

към 35. " Всъщност,Дянков управлява държавата.Управлява както може и колкото може...." - като пилот на изтребител /специално доставен от Хамериката/, продупчено корито в океана ;)))

38

Иван

преди 12 години

ДОБРЕ , ЧЕ СЕ Е ОТТЕГЛИЛА , ЗАЩОТО ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО , БЕЗ ДА Е ИНФОРМИРАНА/УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАПОЧНА ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА И СТАВАШЕ ВСЯКА ГОДИНА, И ПОСЛЕДНОТО ИМ ПЛАЩАНЕ Е РАБОТА НА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО , КОЕТО И ДА БЕШЕ ТО/ , А ИНАЧЕ СИ Е НАЗУБРИЛА УРОКА ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ГЕРБ , НО СЛЕД ТЯХ СЛЕДВА И ПОТОП

37

rumen221

преди 12 години

Приятели,МАСОНИТЕ, водени от "сивия кардинал" Пламен Нунев, се отказват (временно) от управлението на НОИ, за да запазят "Вътрешно министерство"..., защото истинския залог е по-голям...:- ЗАПАЗВАНЕ НА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА...!!!Заб. - Масоните в другите партий... не спят... Предстои преразпределение на милиарди в Енергетиката, Земеделието и Екологията...

36

rumen221

преди 12 години

ааа

35

Да

преди 12 години

Всъщност,Дянков управлява държавата.Управлява както може и колкото може.Оня пръдльо бб освен да рита футбол и да реже ленти друго нито умее,нито разбира.

34

Анонимен

преди 12 години

липсата на кадри е следствие от политиката на ГЕРБкадрите емигрираха и продължават да емигрираттази държава не може да задържи нито един кадър

33

Анонимен

преди 12 години

Превръщаме се в тоталитарна държава!Еднолични решения , еднолични назначения , единодушно гласуване , еднолично управление , нов(стар) морал !Много познато от далечното минало(преди 89г.)Партия=Държава!Силово управление , демокрация няма!Няма да изреждам повече!Правете си сами изводите!

32

Българка

преди 12 години

ГЕРБ се оказа партия от послушковци.Те това е да си болен от липса на кадри.До сега не съм видял като започнеш от ББ и стигнеш до последния кадър на партията да е капацитет и да има качества за управление на държавата.Колкото по рано ги изметат толкова по добре за държавата.Щял да изнася доктори в чужбина - да остави страната само на *** ли иска...Да сменим тогава и химна - "Моя старана, моя България".

31

аватар

преди 12 години

Червените форумци,цяла вечер не са спали,а са писали.Чумата да ви трешне дано,гадни мръсни комунисти !

30

Мери

преди 12 години

Като правило, впредвид тежката и сложна работа по осигуряването, за шеф на НОИ се предпочита да бъде опитен, врял и кипял в осигурителната дейност човек, който да бъде самостоятелна личност и да не се подава на политически и най-вече парламентарен натиск. От ГЕРБ предложиха Светлана Ангелова... При такава кандидатура развоят на събитията е ясен: тя определено няма да се справи с работата в НОИ, ще я забатачи, а премиерът ще се ядоса, ще я уволни и ще я предаде на прокуратурата. Добре че мацето се усети, реагира както трябва, не като Р.Желева навремето, и се ретира овреме. Г-н премиер, престанете да работите по метода на пробата и грешката: досега само грешите!

29

анонимен

преди 12 години

оти се отказваш *** булка? нали си ми умничка,оти не сакаш? да не те е страх?

28

Безмислено е

преди 12 години

Защо да се кандитатира, след като вчера Дянков в прав текст заяви, че той има последната дума. Тоест, когото посочи, той ще е. Какво ти тук съревнование на конципции. Всичко е тоталитаризъм на финансовия министър.

27

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

НОИ +представител на ГЕРБ за управителн = на оставка!. Никой не желае да е жертвено агне на Борисов!

26

ма нидей

преди 12 години

*** нидей ся така.Кво щъ прайм?Горе долу биваш,*** ои ни си са изучила за магистралка.Бате Бойко щи запази место на 23-ти километър кат напрай новата магистрала.Ся си стой там у НОИ щот си блондинка и освен за компаньонка за друго не те бива.

25

do baceto

преди 12 години

Ти си ***. Предполагам, че никоя не ти връзва.

24

уффф

преди 12 години

че то да не е да правиш ***,трябжа и акъл..

23

до 22

преди 12 години

Не,ама за сметка на тва Гербеасти не липсват-чумата да ги тръшне дано , олио да ги попари всичките

22

Анонимен

преди 12 години

Здравейте! има ли червени форумни циркаджии?

21

Анонимен

преди 12 години

ай поне си сменяй IP-то като сам пишеш и сам се подкрепяш, щот се вижда че си един и същ ***

20

BG

преди 12 години

podkrepyam 19 i az