Доган и Станишев от времето на "тройната коалиция". Снимка: архив Булфото
fallback

"В момента ако се гласува вотът на недоверие към правителството, иницииран от Доган и Станишев, те получават Костов", коментира Валентин Николов, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ.

По думите му лидерът на ДСБ не е успял да влезе в управлението на ГЕРБ и сега се опитва да го направи чрез опозицията.

Oще по темата

Николов каза още, че не завижда на Мартин Димитров, който според него се е подвел от Костов.

"Новият вот на недоверие към кабинета, който предстои да бъде внесен за сектор сигурност, девалвира самия парламентарен механизъм и партиите, които го внасят", каза още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той изрази надежда, че здравомислещите хора в парламента ще ги подкрепят.

Владимир Николов предположи, че има депутати от синята група, които едва ли ще издържат на подобни ходове като вот на недоверие именно в сектора на сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

250

до 251

преди 12 години

Изглежда, че всички забравят как синята коалиция начело с Костов имаше най-голяма власт във времето когато се решаваше на къде ще тръгне страната ни. КАКВО НАПРАВИ "ВЕЛИКИЯ УПРАВЛЕНЕЦ" Костов? "ПРИВАТИЗИРА" И РАЗПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ВСИЧКО ДО КОЕТО УСПЯ ДА СЕ ДОКОПА. БИЕ СЕ В ГЪРДИТЕ ЧЕ НИ БИЛИ ПРИЕЛИ В НАТО, НО ВСЪЩНОСТ СЕ СЛУЧИ ПЕРЗ ЗАДНИЯ ВХОД. СЪЗДАДЕ ПРЕКРАСНА ОБСТАНОВКА ЗА РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОТНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО СЕ РАЗВИЛНЯ!! НЕ ПОЕ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ГРЕШКИТЕ СИ! ЛИЦЕМЕР!!!!

249

Анонимен

преди 12 години

262, най-тъжното е, че Боко не е това което си мислиш. Той е просто поставен от матрицата с цел да обере вота на такива като теб. Да участва в театъра в ролята на антикомунист. А всъщност политическата система остава все същата. Партиите си разпределят влияние, постове и пари. Никой значещ не е наказан. Доган и Станишев си живеят в лукс. Другите ключови играчи които си изброил - също. На местно ниво феодалите са си същите. И всички са абсолютно недосегаеми. Държава няма, машината работи за тях.

248

Анонимен

преди 12 години

Предсмъртните гърчове на червено-сините турци. Настъпани за гушата се опитват да хапят, плюят отровата си насякъде и ако могат ще затрият България преди да потънат. Аз твърдо гласувам за ГЕРБ, защото ми се повръща и ми се присира само като чуя имената на Гоце Седефчов, Съргей, Духан, Местан, Драгалевския ***, Мони Черепа, Кунева-Пръмова, Масларова. Р.Овч., Румен Пикльото и няма да ми стиге мястото да изброя цялата ***, която ни управляваше преди ГЕРБ!

fallback