250

до 251

преди 12 години

Изглежда, че всички забравят как синята коалиция начело с Костов имаше най-голяма власт във времето когато се решаваше на къде ще тръгне страната ни. КАКВО НАПРАВИ "ВЕЛИКИЯ УПРАВЛЕНЕЦ" Костов? "ПРИВАТИЗИРА" И РАЗПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ВСИЧКО ДО КОЕТО УСПЯ ДА СЕ ДОКОПА. БИЕ СЕ В ГЪРДИТЕ ЧЕ НИ БИЛИ ПРИЕЛИ В НАТО, НО ВСЪЩНОСТ СЕ СЛУЧИ ПЕРЗ ЗАДНИЯ ВХОД. СЪЗДАДЕ ПРЕКРАСНА ОБСТАНОВКА ЗА РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОТНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО СЕ РАЗВИЛНЯ!! НЕ ПОЕ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ГРЕШКИТЕ СИ! ЛИЦЕМЕР!!!!

249

Анонимен

преди 12 години

262, най-тъжното е, че Боко не е това което си мислиш. Той е просто поставен от матрицата с цел да обере вота на такива като теб. Да участва в театъра в ролята на антикомунист. А всъщност политическата система остава все същата. Партиите си разпределят влияние, постове и пари. Никой значещ не е наказан. Доган и Станишев си живеят в лукс. Другите ключови играчи които си изброил - също. На местно ниво феодалите са си същите. И всички са абсолютно недосегаеми. Държава няма, машината работи за тях.

248

Анонимен

преди 12 години

Предсмъртните гърчове на червено-сините турци. Настъпани за гушата се опитват да хапят, плюят отровата си насякъде и ако могат ще затрият България преди да потънат. Аз твърдо гласувам за ГЕРБ, защото ми се повръща и ми се присира само като чуя имената на Гоце Седефчов, Съргей, Духан, Местан, Драгалевския ***, Мони Черепа, Кунева-Пръмова, Масларова. Р.Овч., Румен Пикльото и няма да ми стиге мястото да изброя цялата ***, която ни управляваше преди ГЕРБ!

247

Анонимен

преди 12 години

Драгалевското Кондьо е първият от тези тримата, който трябва да бъде изправен пред съда. Жалко е, че съм гласувал за синята идея толкова години. По-крадливо *** едва ли има. Може да се конкурира само с Илия Павлов лека му пръст, ама оня си беше айдук по подразбиране. Нагли и алчни за власт. Има видов ден, хорааа ... вервайте ми!

246

До 257

преди 12 години

Отдавна никой не го е страх от Костов. Напротив, Черното влечуго е в паника и ужас, защото се струхава от възмездито и любовта на народа. А неговите ризи са най-кирливи, неговите милиони са най-незаконни.

245

Анонимен

преди 12 години

КОСТОВ ОТДАВНА Е ТЕХЕН ЧОВЕК И ГО АКТИВИРАТ ПРИ ОСОБЕНО ВАЖНИ СЛУЧАИ,НАПРИМЕР ПРИ ИЗБИРАНЕТО НА ГОЦЕТО НА ДВА ПЪТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

244

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ТЕЗИ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ,ЧЕ ХАРЧАТ НАРОДНИ ПАРИ И САМО ИСКАТ ВОТОВЕ НА НЕДОВЕРИЕ. А ДОГАН И С. С. /СЕРЬОЖКАТА/ ДА СПРАТ ДА СЪБОТИРАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА. ТЕХНИЯ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕКНАТ ПОТОЦИТЕ ОТ ПАРИ И ЯВНО ЗАБРАВЯТ, ЧЕ КОГАТО МНОГО СЕ УВЕЛИЧИ ДЕБИНА МОЖЕ РЕКАТА ДА ГИ ОТНЕСЕ.ДАНО ТАКА ДА Е.ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ ЧЕРВЕНИ ОЛИГОФРЕНСКИ МУТРИ ПО МЕДИИТЕ.ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ПЛОСКИТЕ ИМ ОПРАВДАНИЯ, ЧЕ НЕ СА ЛОШИ, А ДОБРИ.А ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА ДОБРИТЕ ДРОГАРИ?Е, НЯМА ТАКИВА - ЖИВИ

243

Петър

преди 12 години

Интересно защо всички се плашат от Костов?Има само една причина-не искат да има ред в държавата.Страхуват се от възмездие.Ще им извади кирливите ризи и незаконните милиони.Ще стабилизира държавата и ще върне вярата на хората.Той го може.Поучил се е от грешките и е натрупал опит+достатъчна компетентност-това е печелившата комбинация.Но на много хора не им изнася,затова плашат народа и се плашат помежду си.ГОРКИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!

242

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Един бухалкаджия , един спец по маркучите, един крими застраховател, един съдружник с паши и маджовци , един полуфабрикат от Банкя , един поклонник на Тошо и клана златеви , един слуга ...ни представлява пред света и ЕС !!???? Един абориген- начело на България ...Едно куче, защото ние не сме , съвсем се самозабрави ::)) Една шайка след него - която чака със зяпнали уста- КАКВО ще им заповяда шефа..Едно стадо, което е предоставило всички "мисловни процеси "" - на водача си ::)))Един *** - тодор живков - 2-ри номер...Наистина е достоен за възхищение - има толкова много *** зад себе си ..:))))

241

Пламен

преди 12 години

Едно правителство започна да работи за България.И веднага почват да го давят.Това е природата на българина,създаден да злобее и завижда.Работете хора,който и да дойде на власт няма да ви напълни хладилниците.Не виждате ли,че правителството работи.Какво ди даде Станишев за 4-години?

240

ZAX

преди 12 години

Само зомбирани сектанти може да твърдят, че Черното влечуго е кадърен, интелигентен и добър управленец.

239

Dani

преди 12 години

az ne razbiram kak moje vaob6te da vqrvate i da komentiarte podobna glupost.Sergej-Dogan-Kostov.Ivan Kostov e edinstweniqt kadaren i inteligenter ministar,koito sme imali prez prehoda!!!Kogato predi edin mesec ima6e vot,toi mnogo qsno pokaza 4e se razgrani4ava ot bsp i dps.Tova sa porednite gluposti s koito rodnata *** ni zaliva!!!

238

Анонимен

преди 12 години

СВЕТАТА ТРОИЦА ЗАТРИЛА БЪЛГАРИЯ!

237

!

преди 12 години

Че какво му е на Костов?! Единственият, който е доказал управленски способности. Що се отнася до това кой кого получава, когато преди две години в пристъп на лудост гласувах за ГЕРБ не очаквах да получа народен представител като Валентин Николов, но ето че и такива неща стават...

236

ZAX

преди 12 години

На Черното влечуго му лъсна червения ***. :)Той отдавна е разбрал, че е бита карта и сега, като за последно в своето падение се прави на циркаджия.

235

Чопър

преди 12 години

Невероятно! Все още има Гербари,които не са разбрали що за стока е Цвъто!Даже операция"Шок" беше цирк,реклама,защото българските - МВР и Прокуратура по директивите и договорите с ЕК ,ЕС и ЕП са длъжни да изпълнят европейска заповед за арест.Това им е задължение,з а което при незпълнение България носи отговорност.А Цвъно е направи операция,шум и гръмотевици,цирк в България,макар че тя се проведе на територията на пет страни и Америка,където медиите само съобщиха резултатите.

234

Анонимен

преди 12 години

Леле каква картинка тези ли искат да бутат правителствто.Сергей гей и Доган бей.Смях в залата,аре марш да се чифтосвате.

233

Бай Митьо

преди 12 години

Време е вече Станишев и компания да поработят малко,а не в сряда и петък да искат вот на недоверие.Само харчат напразно парите на данъкоплатците. Крайно време е да направят нещо за тази държава,а непостоянно да друсат дървото,за да падне нещо оттам.Оставете ги да си изкарат мандата,пък на следващите избори ще се види кой е прав.

232

българин

преди 12 години

*** от ГЕРБ да не плачат на чужд "гроб" - той Костов не си оставя магарето в калта. А и мен не ме е грижа за Костов. Хубаво е да има опозиция на най-наглите комунистически грабители, които ни управляват. За съжаление, такава остана само Синята коалиция. И тя е мека, ама е по-добре от нищо.А *** от ГЕРБ ни докараха дотам, че другите най-грабливи комунисти - комбината БСП-ДПС да ни казват и истината за грабежите на ГЕРБ. Съде ***.

231

шшш

преди 12 години

Новата тройна коалиция Костов-ДПС-БСП с клоуните Яне и Сидеров! Доживяхме СДС да са *** на бившите комунисти и турците. Костов дотам ги докара! Позор. Да не говорим за прецедента в ЕС сестринска партия от ЕНП да участва заедно със социалисти във вот на недоверие срещу дясното управление на страната на друга сестринска партия от ЕНП! Но дори обидинени нямат шанс. Народа никога няма да гласува доверие не тая петорна или шесторна коалиция от крадци и мошенци