Снимка: Булфото
fallback

Настояваме премиерът Бойко Борисов незабавно да уволни председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев заради вдигането на цените за ток и парно.

Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров, в декларация пред депутатите в парламента. Той призова още цените на тока и парното да бъдат замразени.

Според него политиката на последователни системни удари върху българския потребител и данъкоплатец продължава от 1997 г., когато България е влязла в програмата на МВФ, Световната банка и програма за българска колонизация.

„Оттогава няма българска икономика, банки или търговия. Всичко, което носи пари, е в чужди ръце”, заяви Сидеров.

Той припомни, че българското общество е дало доверието си на ГЕРБ с надеждата и обещанието, че тази политика ще бъде изменена в интерес на българската нация и българския народ.

Oще по темата

„Това е клетвата и на цялото правителство. Политиката обаче, която продължава да се води днес, не е в интерес на народа”, добави лидерът на „Атака”.

Той посочи, че в момента доходите били замразени, а в същото време скачали цените на тока и парното.
„По стар обичай това се случва по средата на годината, през лятото, а ефектът от това ще се усети през есента и зимата, с новите сметки за ток и парно. Тогава капанът ще е щракнал”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” призова Семерджиев да бъде уволнен незабавно, защото допускал чуждите монополи да обират българския данъкоплатец и да пълнят пенсионните фондове на Чехия например.

„Преди дни стана ясно, че той си е купил лимузина и апартамент на Черноморието. Дали той не върши непрекъснати услуги на монополите?”, възмути се още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

Късно е, чадо!

преди 12 години

Сидеров можеше да направи много! Сега е късно. Полъга се, че ще получи повече влияние покрай ГЕРБ. Изгуби доверието на подкрепящите го и сега вече нищо не е в състояние да го върне. Имаше шанс, ако действаше самостоятелно, спокойно, интелигентно и последователно, без да се отклонява. Постепенно, бавно, но сигурно щеше да получи подкрепата на болшинството от българите. Щеше! Толкова е жалко, че нямаме истински водачи!

159

Анонимен

преди 12 години

До 159.Аз незнам уж всичките БСП-ари били пенсионери пък тебе кой те научи да работиш с компютър. Внукът ти сигурно :)

158

Анонимен

преди 12 години

Тоя не се ли вижда какъв е некадърник само оставки търси. *** ти Тикво Сидерова какво напеави за България от качеството на какъв искаш оставки само това немога да разбера.

fallback