Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото
fallback

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Oще по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

кукър

преди 12 години

Семов президент? Ти виждал ли си се отстрани човече? или в огледалото?Президентът е лицето на България пред света...трябва да е представителен...Семов прилича на пробит ***, да си остане доцент и дане ни излага пред света...да не говорим,че е абсолютен ***! Клоун нает от МакДонълдс да забалвява децата на 1-ви Юни.

191

Анонимен

преди 12 години

Той е

190

venko

преди 12 години

UJAS !!!

fallback