Снимка: архив Булфото
fallback

Новият началник на КАТ-София ще бъде представен днес, обяви старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Той допълни, че с вътрешния министър са обсъждани две-три кандидатури за поста, но отказа да назове имена.

Oще по темата

"Там има проблеми, които са натрупвани много назад в годините и са наслагвани във времето. Затова предложението ни е за човек, който в момента не работи в КАТ", допълни Йорданов пред „Фокус“.

Преди ден правителството пенсионира шестима ръководни кадри от КАТ-София.

По думите на Валери Йорданов – наложителна е промяна в стила на управление.

"Искаме да дадем нов облик на пътния полицай на територията на столицата, подобряване на организацията по линия на превенцията и контрола", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Проклетник

преди 12 години

КАТ в този и вид е най мразената част от МВР.Може нещо да се промени само ако престанат с глобаджийските чалъми ,а се трансформират в регулировчици и помагачи на шофьорите.

14

Chikatilo

преди 12 години

До 14...много си прав ! Даваме кинти после ревеме колко били корумпирани...тази дребната корупция не пречи никому ! Предпочитам да дам 10 лева и да се оправя за дребните провинения които всеки от нас прави! а не да се занимавамс бюрукращини и простоии за нема нищо !

13

Анонимен

преди 12 години

Нещо простият електорат пак се пеняви.Абе тиквеници как катаджията ще вземе пари ако не му дадете бе ***?Ще ви набие ли ???Всички сте едни ГОЛЕМИ ***.Давате пари а после пискате.Избирате Боко а после пискате че няма за ядене.***!

fallback